Thomas Puskailer predstavil projekt ECO TOUR v metropole Českej republiky! 

Spevák Thomas Puskailer zachraňuje prírodu už aj v Českej republike! Najlepšiu ekologickú šou uviedol akčný spevák v Prahe a aj české deti poučil ako recyklovať odpad a slušne sa správať k prírode.

Pilotný projekt ECO TOUR CZ predviedol šarmantný spevák v Čechách spolu s českým kolegom Ondřejom Havlom, známym moderátorom TV ÓČKO. V roku 2015 plánuje usmiaty spevák Thomas predstaviť ekologickú šou v ďalších českých mestách a zároveň pripravuje s Martinom Madejom tretie veľké pokračovanie ekologického turné po Slovensku!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thomas Puskailer predstavil v Prahe úspešný projekt ekovýchovných koncertov. Výchovnú šou vždy usmiateho Thomasa Puskailera s názvom ECO TOUR videlo už vyše 20 tisíc detí na Slovensku! Ako chrániť životné prostredie plánuje žiakov základných a stredných škôl učiť šarmantný spevák Thomas Puskailer aj v Českej republike!

„Úplné prvým popudom bol záujem fanúšikov, ktorí sa nás pýtali, či Eco Tour dorazí aj do Českej republiky. Na začiatku tohto roku sme začali komunikovať s Hnutím Brontosaurus, čo je česká obdoba nášho Stromu života. Zapáčilo sa im, akým spôsobom robíme enviromentálnu osvetu medzi deťmi a mládežou na Slovensku a dohodli sme sa na spolupráci.“ Nadšene hovorí Thomas Puskailer.

3_zdroj_Danny Worm

Zanietený ochranca prírody Thomas Puskailer chce po úspechu pilotných výchovných koncertoch brázdiť v budúcom roku nielen slovenské základné a stredné školy, ale aj české.

„Prvé dva koncerty sme odpálili v dvoch školách v Prahe, bol to pilotný projekt v rámci Čiech a verím, že v budúcom roku pôjdeme do ďalších českých miest. Koncept Eco Tour je rovnaký ako na Slovensku a tematicky v ňom opäť poukazujeme na alarmujúci stav našej planéty pomocou  video odkazov a dokrútok s českými a slovenskými celebritami a tematickými pesničkami.“ Vysvetlil Thomas Puskailer.

6_zdroj_Danny Worm

Ekologické povedomie žiakov základných a stredných škôl v Českej republike bude spevák a muzikálový herec Thomas Puskailer zvyšovať spolu s českým moderátorom hudobného programu a hitparády TV OČKO, Ondřejom Havlom. Ich spoločná premiéra počas pilotných koncertov v Prahe dopadla vynikajúco.

„Chceme spolu s hnutím Brontosaurus prezentovať Eco Tour ako československý projekt, a preto sme oslovili Ondru Havla, ktorého dobre poznám. U českej mládeže je obľúbený a tak verím, že bude dobrým poslom myšlienok ECO TOUR v Čechách. Svoju rolu som hral a spieval po slovensky a Ondřej po česky. Bolo zaujímavé vidieť české deti, ktoré vyrastali po rozdelení Československa ako rozumejú po slovensky, aj vedenie škôl na tento fakt poukázalo a uvítalo ho. Určite to nebol a nebude problém.“ Zhodnotil spokojne Thomas Puskailer.

2_zdroj_Danny Worm

Prvá séria koncertov s názvom ECO TOUR sa uskutočnila v roku 2012. Dnes sa najväčšia ekologická šou na Slovensku realizuje pod záštitou Ministerstva životného prostredia SR. Thomas Puskailer spoločne s Martinom Madejom plánujú v roku 2015 veľké ekologické turné „ECO MOBILITY TOUR“ s 30-timi koncertami po Slovensku. Súčasťou ECO TOUR je bohatý interaktívny program, žiaci uvidia krátke videá so známymi osobnosťami šoubiznisu ako sú napríklad Adela, Sajfa, Tina, Ego, Celeste Buckingham, Kuly, Nela Pocisková, Dano Dangl či Lukáš Latinák. Program je doplnený spevom, tancom a hovoreným slovom. Po hodinovom koncerte sa pravidelne koná autogramiáda. Všetko o najväčšej ekologickej šou na Slovensku vrátane termínov koncertov ECO TOUR nájdete na: https://www.ecotour.sk a www.facebook.com/ecotoursk Termíny koncertov, fotografie, videoklipy a ďalšie informácie o Thomasovi Puskailerovi si môžete pozrieť na: www.facebook.com/puskailerthomas alebo www.thomaspuskailer.com

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Danny Worm