Thomas Puskailer pokrstil debutový album nielen v Bratislave, ale aj v Prahe!

Šarmantný Thomas Puskailer je populárny aj mimo Slovenska! Svoj debutový album sa preto rozhodol pokrstiť aj v metropole Českej republiky. V hoteli Fusion v Prahe mu novinku pokrstil známy DJ a producent Michael Burian a rešpektovaná česká fotografka Ywetta Sarah Nikel.

Debutový album Thomasa Puskailera „Make Believe“ obsahuje 17 skladieb. Fanúšikovia sa môžu tešiť na 12 popových skladieb a päť tanečných remixov. Thomas Puskailer ho pokrstil najskôr v Bratislave a následne v Prahe! Tam za ním pricestovala nielen manželka Abbie, ale aj priatelia zo Slovenska!

„Bolo to úžasné! Je to super pocit pokrstiť album na Slovensku aj v Českej republike. Je to pre mňa symbolické, protože svoj debut považujem za medzinárodný album! Dokonca pricestovala aj Gaba Drobová, ktorá album krstila v Bratislave.“ Neskrýva nadšenie Thomas Puskailer.

Thomas Puskailer predstavil v Prahe na živo niekoľko skladieb, nechýbali sexi tanečnice a laserová šou! Zapieval aj prvý singel „Moneytree“. Remix od renomovaného producenta Miroslava Vrlíka sa v Českej republike vyšplhal na prvé miesto Dance Chart. Album „Make Believe“ pokrstili dvaja krstní rodičia. Naraz nasmerovali laserový lúč na album a zaželali mu veľa úspechov.

„Album mi pokrstil DJ a producent Michael Burian, ktorého si veľmi vážim ako človeka aj ako umelca. Veľa to pre mňa znamenalo! Je to jeden z najvyhľadávanejších DJ-ov v Strednej Európe. Krstnou mamou bola aj rešpektovaná česká fotografka Ywetta Sarah Nikel, ktorá nafotila fotografie do bookletu albumu.“ Vysvetľuje Thomas Puskailer.

Thomas Puskailer si na album prizval skutočne výnimočných kolegov z hudobnej brandže! Skladby „Make Believe“ a „Artificial Light“ vznikli v spolupráci s newyorským producentom Bill Grainerom. Bill má na konte cenu Grammy a spoluprácu so speváčkou Jennifer Hudson. Skladby „Sitting on a Cloud“, „By your Side“, „Cappuccino“ a „Moneytree“ spoluprodukoval Joe Dworniak v Anglicku, ktorý pracoval  s takými menami ako Paul McCartney, Duran Duran, Salt N Pepa a mnohí ďalší. Teraz sa už spevák, herec, tanečník a model Thomas Puskailer teší na Vianoce, ktoré strávi s rodinou vo Veľkej Británii.

video z krstu v bratislavskom klube LOFT!

„Budeme mať typické anglické Vianoce s anglickými tradíciami. Santa Claus príde 25-eho decembra ráno. Sestra mojej manželky navarí klasické anglické vianočné jedlo – moriaka. Okrem jedla sa veľmi teším na darčeky, ale hlavne na lásku a porozumenie s blízkymi…“ Plánuje si najkrajšie sviatky roka Thomas Puskailer.

Fanúšikovia sa už teraz môžu tešiť na pripravované koncertné turné „Make Believe“, ktoré Thomas plánuje odštartovať na jar 2013. Na Slovensku a neskôr aj v Českej republike predvedie skvelú tanečnú a vizuálnu šou plnú prekvapení!

neboli nájdené žiadne obrázky

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: 360° bar&lounge