Thomas Puskailer a Mária Čírová sú spolu!

Čo majú spolu Mária Čírová a Thomas Puskailer? Obaja speváci sa stretli v štúdiu, kde nahrávajú novú skladbu „I Feel Good“! Spoluprácu si interpreti veľmi pochvaľujú, je medzi nimi dobrá energia a tvorivá atmosféra. Hudbu k novinke  napísala šarmantná speváčka a text si zobral na starosť Thomas s manželkou Abbie.

Mária Čírová a Thomas Puskailer sa cítia dobre! Presne o tom spievajú v ich spoločnej skladbe „I Feel Good“, ktorá práve vzniká v bratislavskom štúdiu. Krásna Mária už s Thomasom spolupracovala na rôznych projektoch. Spojil ich druhý štúdiový album Márie Čírovej „Na dosah“.

2. zdroj_Michal Petrik

„Thomas mi pomáhal s anglickými textami a samotným nahravaním správnej angličtiny. Stretli sme sa aj na jeho Eco Tour, kde som v niekoľkých slovenských mestách vystupovala v šou ako hosť. Teraz sme si povedali,  že by sme spolu mohli niečo nahrať.“ Prezradila Mária Čírová.

Tentoraz sa stretli v štúdiu Creative Music House. Producentom novinky je Marián Kachút, s ktorým Mária spolupracuje už šesť rokov.

„Mária mi poslala demonahrávku, melódiu zahratú na piáne. Spoločne s manželkou sme ju otextovali. Text skladby je anglický, je to o prenose pozitívnej energie z človeka na človeka. Spievame o tom, že úsmev je najlepší pohon do každého dňa.“ S úsmevom opisuje Thomas Puskailer.

„I Feel Good“ nie je len sloganom v novej pesničke. Krásna speváčka a dvojnásobná mamička Mária a usmiaty model, spevák a herec Thomas sa spolu cítia naozaj dobre!

2_zdroj_Dominik Cira

„Byť s Máriou v štúdiu je super pocit, otvorene a tvorivo komunikujeme. Radíme sa, aby skladba znela čo najlepšie. Mária je úžasná profesionálka, skvelá speváčka a dobrá kamarátka. Už veľa krát ma podporila v mojich ekologických aktivitách. A zároveň je to osoba, s ktorou si rád zájdem na kávičku a porozprávam sa s ňou o živote a hudbe. Radíme si a pomáhame si navzájom.“ Emotívne opisuje Thomas.

Thomas a Mária majú za sebou aj spoločné fotenie. Výsledné fotografie zhmotňujú súhru oboch spevákov v štúdiu aj v súkromí. Fanúškovia sa na novú skladbu môžu tešiť už čoskoro. Obaja interpreti chystajú aj klip a ďalšiu spoluprácu. Viac informácií nájdete na www.facebook.com/puskailerthomas a www.thomaspuskailer.com

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Michal Petrík a Dominik Číra