Thomas Puskailer má nový romantický vianočný klip „What About Christmas“.

Spevák Thomas Puskailer nakrútil „Lásku Nebeskú v Prahe“! Presne tak pôsobí nový videoklip k vianočnej skladbe „What About Christmas“, ktorý sa odohráva v krásnych lokalitách českej metropole. V romantickom klipe o láske a najkrajších sviatkoch roka si zahrala aj Thomasova manželka Abbie.

Šarmantný spevák, muzikálový herec a model má nový romantický klip k vianočnej skladbe „What About Christmas“. Skladbu si zložil sám Thomas a réžie klipu sa ujal Celso Destefano, ktorý už s Puskailerovcami spolupracoval. V romantickom klipe o láske a najkrajších sviatkoch roka si zahrala aj Thomasova manželka Abbie.

„Som veľmi spokojný. Režisér Celso Destefano je fakt profesionál. Je to romantické a má to správnu predvianočnú atmosféru, akú sme chceli. Mám z klipu pocit ako pri pozeraní filmu Láska nebeská. S Abbie milujeme anglické vianočné filmy a preto sme použili  ich návod… Je to „Love Actually in Prague“ čiže „Láska Nebeská v Prahe“…“ Spokojne konštatuje Thomas Puskailer.

 

Videoklip nakrúcal Thomas Puskailer v rôznych zaujímavých lokalitách Prahy. V klipe siahli tvorcovia po klasike ako je Karlov most, Kampa, Václavské námestie a Karlín. Keďže ide o turisticky vychytené destinácie, musel Thomas aj so štábom nakrúcať skoro ráno. Turisti sa totiž zastavovali a blokovali priechod. Skladba „What About Christmas“ je dôkazom, že spevák má Vianoce naozaj rád.

„Na Vianoce sa vždy teším, je to ten útulný, milujúci, magický pocit, keď trávim čas s manželkou, s rodinou a s blízkymi kamarátmi. Aj klip je o radosti z toho, že svoju lásku vidíte a spolu si vytvoríte to čarovné kúzlo Vianoc.“ Prezradil Thomas Puskailer.

Tohtoročné Vianoce strávi vždy usmiaty spevák v Anglicku. Ďarčeky kupuje priebežne, no nikdy nezabudne na tradičné slovenské oplátky.

„Keď sme na Slovensku máme Vianoce dvakrát. Je to super, dostanem dvakrát darčeky. Tento rok budem tráviť Vianoce v Anglicku. My máme vždy anglické Vianoce. To znamená, že oslavujeme 25. Decembra a cez noc nám nosí Santa Claus darčeky. Na krbe máme vždy zavesené veľké červené ponožky. Ale berieme si  zo sebou slovenské oplátky, aby aj naší kamaráti spoznali slovenské tradície.“ Teší sa Thomas Puskailer.

0.Thomas Puskailer_What-About-Christmas

Zdroj: Propaganda House s.r.o.