Thomas Puskailer je na dne a žije na okraji spoločnosti!

Spevák, herec a model Thomas Puskailer je v koncoch! Žije na okraji spoločnosti a dokonca sa chystá vykradnúť banku! To všetko sa však deje len v novom šokujúcom videoklipe, ktorý nakrúcal na hit „Moneytree“! Thomas počas filmovania takmer nespal a brazílsky režisér ho prinútil k nadľudským výkonom!

Spevákovi Thomasovi Puskailerovi dal nový klip skutočne zabrať!  Klip sa nakrúcal v rôznych lokalitách českej metropole Praha v kuse tri dni – vo dne aj v noci. Na spánok preto nezostávalo veľa času.

„Filmovali sme 53 hodín a spal som len 6 hodín. Bol som unavený a s kruhami pod očami. To ale vyhovovalo scenáru klipu… Chcem sa ospravedlniť manželke Abbie aj manažérovi Robertovi Maplemu, že som bol nevrlý… Únava dodala mojej postave ten správny šmrnc!“ Spomína si na nakrúcanie Thomas Puskailer.

Doslova filmovú podobu dostala skladba „Moneytree“, ktorú nájdu fanúšikovia na debutovom albume Thomasa Puskailera. Remix od renomovaného producenta Miroslava Vrlíka sa v Českej republike vyšplhal na prvé miesto Dance Chart! Réžie klipu sa ujal  brazílsky režisér Celso Destefano z Fluid Štúdia Praha.

„Režisér ma očaril kinematografickými skúsenosťami. Dokázal  do 4-minútovej skladby vtesnať skutočne veľký príbeh. V klipe som na dne a žijem na okraji spoločnosti. Musím sa uchýliť k zúfalým opatreniam, aby som zachránil svoju dušu a tak plánujem vykradnúť banku…“ Prezrádza detaily klipu Thomas Puskailer.

Thomasovi Puskailerovi sa s celým tímom v Prahe veľmi dobre spolupracovalo. Výsledný klip by mal byť spojením filmu a hudby, v ktorom sa Thomas predstaví v úplne odlišnej úlohe ako ho poznáme. Videoklip je teraz v postprodukcii vo Fluid Štúdiu v Prahe. Na premiéru sa môžme tešiť začiatkom novembra.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.