Thomas Puskailer je komiksový superhrdina, zachraňuje životné prostredie!

Populárny spevák, herec a moderátor Thomas Puskailer má ďalší rozmer! Stal sa superhrdinom v komikse! Pod menom Eco hrdo predstavuje komiks ECO & TANK – Zelená liga. Komiks má pomôcť chrániť životné prostredie a naučiť ľudí správať sa ako správny eko-hrdina. Prvý diel dostanú zadarmo deti a študenti na aktuálnom ECO ENERGY TOUR, ktoré odštartovalo tento týždeň a bude pokračovať po celom Slovensku!

Thomas Puskailer stíha všetko! Je spevákom, moderátorom, muzikálovým hercom aj vzorným otcom. Teraz mu pribudla nová rola – je superhrdinom v komikse!

„Odmalička milujem komiksy, neustále ich čítam a inšpirujú ma v živote. Teraz spoločne s vynikajúcou ilustrátorkou Zuzanou Jančovou a Ivanou Jančovou, ktorá sa postarala o originálny scenár, sme vymysleli tento jedinečný komiks.Snažíme sa tak pre ľudí vytvoriť niečo, čo ich bude baviť, inšpirovať, motivovať… Skrátka chceme dať aj Slovensku vlastných superhrdinov. Náš komiks je vtipný a vhodný nielen pre mládež, ale pre kohokoľvek,“nadšene hovorí spevák, herec a hudobník Thomas Puskailer.

Príbeh komiksu je o opustenom mačiatku Tank a o chlapcovi menom Eco, ktorých nečakane spojí úder bleskom počas zúriacej búrky. Sila tohto blesku je však neobyčajná a dá obom super-schopnosti. Vďaka nim dostanú šancu chrániť svet pred eko-katastrofami.

Zelená liga sa bude postupne rozrastať a všetci jej členovia budú zachraňovať planétu pred ekologickými katastrofami a bojovať so zloduchom, ktorý si na našu planétu brúsi zuby. Vďaka týmto dobrodružstvám sa naučíme, ako sa stať naozajstným eko-hrdinom. Chceme inšpirovať deti, mladých a vlastne všetkých ľudí na planéte. Po dokončení posledného dielu plánujeme dať všetky samostatné príbehy dokopy a vydáme ho v knižnej podobe,“ plánuje Thomas Puskailer.

Prvý diel komiksu dostanú deti a študenti na aktuálnom ECO ENERGY TOUR, ktoré odštartovalo tento týždeň a bude pokračovať po celom Slovensku!

„Začali sme turné a som nadšený, myslím si, že sme splnili očakávania detí aj učiteľov. Tento program hodnotia výborne a pozitívne. Všetci sú prekvapení, že sme koncerty posunuli na vyššiu environmentálnu úroveň. Je to skvelý spôsob, akým osloviť ľudí, aby sa starali o naše životne prostredie. Máme bezprostredné reakcie od detí aj dospelých,“ dodáva sympatický Thomas.

Sledovať dobrodružstvá ekohrdinu Thomasa Puskailera môžete na instagrame @ecoatank alebo si ho môžete zdarma stianhuť www.ecotour.sk. Tu nájdete aj aktuálne informácie o ECO ENERGY TOUR.

ECO ENERGY TOUR 2019
20.9. STROPKOV 
30.9. SOĽ 
1.10. VRANOV NAD TOPĽOU 
2.10. BYSTRE 
3.10. HLINNÉ 
14.10. ROVINKA 
15.10. ŠAMORÍN 
16.10. KOLLÁROVO
28.10 HORNÁ VES 

Zdroj: NK Factory
Foto: ECO TOUR