This Town Needs Guns opäť v Bratislave!

Po necelom roku a pol sa k nám vrátia britskí This Town Needs Guns. Po novom si hovoria už len TTNG a do Bratislavy prídu predstaviť svoj nový album 13.0.0.0.0, ktorý vyšiel začiatkom roka.

V utorok 10. septembra zahrajú v Nu Spirit Clube na ďalšom koncertnom večeri pod značkou Real Something.

TTNG /UK

Math-rocková trojica z Oxfordu je na scéne už takmer 10 rokov. Za ten čas stihli vydať tri dlhohrajúce albumy a EP, koncertovať v USA, Európe, ale aj Japonsku či Austrálii. Štýlovo majú najbližšie k už spomínanému math rocku, v ktorom spájajú a kombinujú komplikované rytmické a gitarové postupy, dopĺňané melodickými basovými linkami a spevom.

TTNG 1

Chris Collis (bicie), Tim Collis (gitara) a Henry Tremain (spev, basgitara, gitara) sú vynikajúcimi technickými hudobníkmi. Okrem muzikantského umenia si však dokážu diváka podmaniť aj svojou bezprostrednosťou a ľudskosťou takmer okamžite ako vyjdú na pódium.

TTNG 2

TTNG koncertujú čo to dá, po rozsiahlom a vypredanom americkom turné s ich kolegami z labelu kapelou Tera Melos, sa na jeseň vydávajú na cesty po Európe. Hneď na to letia zas do USA, tentokrát na spoločné turné s And So I Watch You From Afar. Sme radi, že si vo svojom nabitom programe našli čas aj na Bratislavu, naposledy to bol nezabudnuteľný zažitok.

https://www.ttng.net
https://thistownneedsguns.bandcamp.com

Mylets /USA

Koncertný večer otvorí hudobník, ktorý si hovorí Mylets. Pod týmto pseudonymom sa skrýva talentovaný a šikovný mladík vlastným menom Henry Kohen. Na labeli Sargent House (na ktorom vydávajú všetky vyššie spomenuté kapely) mu tento rok vyšlo veľmi sľubne znejúce LP Retcon. Mylets vytvára silné a očarujúco nezvyčajné kompozície, v ktorých dokáže zaujímavo meniť tempo a textúry.

https://sargenthouse.com/Mylets
https://mylets.bandcamp.com

Večer ešte podporia Djs MJ (Float On) a Frank Lotion (Exitab).

This Town Needs Guns
10. 9. 2013 / 21:00 / NU SPIRIT CLUB, BRATISLAVA
https://www.facebook.com/events/1403004066588451/

Zdroj: Real Something