Therapy Sessions Slovakia v sobotu v Subclube!

Pokračovanie najúspešnejšej hard dnb party Therapy Sessions je už na spadnutie a tak si Vám dovolujeme predstaviť ostatných dvoch headlinerov. You need therapy !!!

Peter Kurten (BE), vlastným menom Pierre Colmant, je 30 ročný, dj, producent, majiteľ labelu Independenza Recs a spolumajiteľ labelu Evil Beats Recs. Hudobnej produkcii sa venuje viac ako 15 rokov a ako už mladý hrával v metalových kapelách a ovláda hru na rôzne inštrumenty. Z posledných kapiel sú to napríklad  Do Or Die(basová gitara), ďalej Resistance(bicie) a Repulsion(gitara). K dnb sa dostal v roku 1998 a ako producent sa dostal na scénu neskôr v roku 2002, kde sa na jeho tvorbe prejavil jak vplyv metalu tak aj hardoce scény. So svojim mladším bratom Sinecore má aj vlastný projekt Antichristus a s Jay Mayhemom má Project:Mayhem. Na konte má kolaborácie s menami ako Zardonic, Dead Kat, Necron, Throttler, Katharsys, The Outside Agency, Malicious a kopec ďaľších. Patrí pod vydavateľstvá ako Genosha 175, Union, Melting Pot, T3K, Intransigent a mnoho iných. Slovensko navštívi po prvý krát a môžete sa tešiť na set od satana osobne !

Dj Hanzall (CZ), tento 30 ročný dj a promotér sa žánru dnb venuje už od roku 2000. V tej dobe vznikla aj Bubblebeatz crew, kde je dnes manažérom. Počas štúdií v Českých Budějoviciach rozbehol svoju rezidentnú noc Blackout, neskôr nasledovali rezidentné noci v klube K2: KillSwitch (s hosťami ako Forbidden Society, Proket, Limewax, The Panacea, Eye-D, DJ Hidden) a Toxymoron (kde zahrali COOH, Bifidus Aktif, Computer Artist, Equid, CNB a ďalší). Jeho zatiaľ najväčšími promotérskými počinmi sú akcie GreenUp (s menami Aphrodite, DJ Fresh, John B) a Therapy Sessions CZ (Dylan & Robyn Chaos, John B, The Panacea, Audio, Counterstrike, Current Value, Katharsys, Limewax, Forbidden Society, Donny, TOA, atď), ktorá tento rok bude oslavovať v poradí šieste výročie(event). Ako člen Beatz.cz organizuje aj DnB stage na Muffin Open Air festivale a úzko spolupracuje s KOLABS Visual Artists. Pravidelne nahráva štúdiové mixy pre Therapy Sessions CZ a Muffin Open Air a OUT-cast – mix z najčerstvejších DnB trackov, ktoré práve skončili v jeho zbierke.

TIMETABLE
22.22-00.00 FATSOUND
00.00-01.00 SCHYZO & SICKTEK
01.00-02.00 SWITCH TECHNIQUE
02.00-03.00 PETER KURTEN
03.00-04.00 HANZALL
04.00-05.00 LADY SU
05.00-06.00 INHUMAN TERROR

Predpredaj v sieti Ticketportal https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=17326
Facebook event https://www.facebook.com/events/176602642464775

Zdroj: Nudance