The Shapeshifters v SaSaZu + partybus info!

Nejvìtší hit The Shapeshifters, skladbu Lola’s Theme, určitì znáte, i když si to možná nevybavujete. Britská dvojice, za níž stojí Londýňan Simon Marlin a pùvodem rodák ze švédského Göteborgu Max Reich, s ní totiž v roce 2004 dobyla svìtové hitparády. Za všechno přitom mùže Simonova manželka Lola.

Nebýt toho, že se Lola Marlin jednoho dne roku 2004 probírala svojí sbírkou oblíbených desek, svìt by dnes možná byl o jeden velký taneční hit chudší. Mezi nahrávkami, které si pustila, totiž byla i píseň What About My Love, jíž v roce 1982 nazpíval americký R&B zpìvák Johnnie Taylor. A ta, přesnìji řečeno její úvodní dechová pasáž, zaujala jejího manžela, tanečního producenta Simona.

The Shapeshifters

Simon a jeho parťák Max se rozhodli motiv ze skladby použít a vydat pod hlavičkou svého tehdy začínajícího tanečního projektu The Shapeshifters. Dopředu vìdìli, že tohle by mohl být velký hit. A proto, aby se vyhnuli případným tahanicím o autorská práva, nepoužili pùvodní nahrávku, ale celou úvodní pasáž nechali nahrát zvonu. A taky ji trochu zrychlili. Následnì najali zpìvačku – členku London Community Gospel Choir Janet Ramus, přezdívanou „Sušenka“ (Cookie). A právì ona motivu vdechla nový život.

Singl s písní Lola’s Theme, pojmenovanou na připomínku inspirace Simonovou manželkou Lolou, vyšel poprvé v červenci 2004 a přesnì se trefil do aktuální poptávky po velkém letním tanečním hitu. Skladba stála na svižném houseovém rytmu, výrazný dechový riff jí dával švih, a text o nìkom, kdo se rozhodl skoncovat s minulostí a začal žít nový život, se přesnì hodil na rozpálené pláže i neménì žhavé taneční parkety.

Club

Hned v týdnu svého vydání Lola’s Theme vyskočila na první příčku britské singlové i americké taneční hitparády a stala se jedním z nejvýraznìjších hitù roku 2004. Z rádií a na tanečních parketech hraje dodnes a dokonce jste se s ní mohli setkat i ve hře Grand Theft Auto: The Ballad Of Gay Tony na vlnách fiktivního rádia Vladivostok FM.

Přijďte si Lola’s Theme společnì s dalšími hity The Shapeshifters jako Incredible, Sensitivity nebo Back To Basics, v níž si londýnská dvojice zopakovala spolupráci se „Sušenkou“, poslechnout živì 30. března 2012 na třetí narozeniny Sasazu.

Narodeninovým darčekom od klubu SaSaZu budú pre vás aj exkluzívne ceny na bare! Všetky “panáky” po celú noc kúpite iba za 50,- Kč! Všetky long drinky za 79,- Kč, vodka/Red Bull vrátane všetkých koktejlov vás budú stáť 99,- Kč a fľašu Moet & Chandon si budete môcť kúpiť iba za 1800,- Kč!

Oslávte tretie narodeniny SaSaZu s Partybus.sk iba za 35 € vrátane vstupenky! Práve na jeho 3. narodeniny máte najlacnejšiu príležitosť spoznať a zažiť najväčší a najúzašnejší klub v Čechách – SaSaZu. V exkluzívnej spolupráci priamo s klubom pripravil Partybus.sk mimoriadny zájazd iba za 35 € vrátane vstupenky.

Klub SaSaZu – třetí narozeniny – we are all made of stars
30. března 2012, od 21:00 hod, SaSaZu Prague
THE SHAPESHIFTERS
MW Mikael Weermets
DJ Neo and live vocals of Pavel Calda
DJs: P@ko vs. Enrico
Dj Will 4 THMS D

SaSaZu 3 roky

Zdroj: SaSaZu
Pulbikoval: Redakcia GREGI.NET