The Rolling Stones vydávajú limitovanú edíciu Hackney Diamonds so živou nahrávkou z krstu

Album Hackney Diamonds, ktorý sa hneď po vydaní dostal na prvé miesto v 19 krajinách sveta, je novým štúdiovým albumom, ktorý The Rollings Stones vydali od albumu A Bigger Bang v roku 2005. Teraz predstavujú limitovanú edíciu novinky, vrátane živej nahrávky z krstu.  

Táto špeciálna limitovaná edícia (2CD verzie Hackney Diamonds) naviac obsahuje živú nahrávku Live at Racket NYC so siedmimi skladbami, ktoré kapela zahrala na intímnom krste albumu v New Yorku 19. októbra, s debutovými živými vystúpeniami skladieb „Angry“, „Bite My Head Off“, „Whole Wide World“ a „Sweet Sounds of Heaveh“ s Lady Gaga a ďalšími. Súčasťou 24-stranového bookletu sú fotografie z vystúpenia slávneho fotografa Kevina Mazura.

Album obsahuje hlavný singel „Angry“ nominovaný na cenu GRAMMY spolu s piesňou „Sweet Sounds of Heaven“, na ktorej spieva Lady Gaga a na klávesy a klavír hrá Stevie Wonder. Zosnulý bubeník Charlie Watts sa objavuje na dvoch skladbách: „Mess It Up“ a „Live By The Sword“ s Billom Wymanom. Na albume sa tiež objavia Paul McCartney a Elton John.

The Rolling Stones – Angry
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.facebook.com/therollingstones/
www.instagram.com/therollingstones/

Zdroj: TS