The Place: Ďalšie vydanie bude s Johnom B v Nu Spirit clube!

Placeová sezóna, ktorá odštartovala pred mesiacom akciou, na ktorej sme privítali Dja Krusta pokračuje. A aby sa nikto z nás ničoho neprejedol, meníme miesto (ikeď nie to špeciálne) a koncept.

JB cover

Návrat ku koreňom hudby, ktorú máme tak radi, vystrieda odnož o niečo modernejšia, trencovo-elektrovitejšia – a rovnako špeciálna. Ako jednu zo zástavok pripravovaného turné k novému albumu Lightspeed si John B vybral aj Bratislavu, Special Place crew a klub NuSpirit, v ktorom sa predstaví presne v sobotu, 3. marca. O tom, že sme naozaj v exkluzívnej spoločnosti svedčí aj jeho kalendár.

JB calendar

Ak ste s menon John B ešte neprišli do styku počas vašich potuliek klubmi za poslednú dekádu, máte sa na čo tešiť. Jeho sústavné spájanie svetov elektra, trancu and drum&bassu ho radí medzi umelcov, ktorých ťažko zaškatuľkujete, a ktorí vám vždy naservírujú niečo, čo nečakáte.

Keďže sa jedná o event pod taktovkou SP crew, o Johnov support sa postará jej kompletná zostava v zložení L Plus (Technique rec.), Slight, Olis Bakulu a MC Aktiff.

The Place

Zdroj: The Place
Publikoval: Redakcia GREGI.NET