The Paranoid zahrajú na Ekofeste aj novinky z pripravovaného albumu!

Aj rockeri sú enviro! Dokazujú to účasťou na festivale Ekofest. The Paranoid sa na túto akciu, ktorá je jedným z prvých open air podujatí tohto leta, veľmi tešia. Zúčastnia sa na nej nielen preto, že milujú koncerty pod holým nebom a kontakt s fanúšikmi. Páči sa im aj hlavná myšlienka festivalu, ktorá je jasná už z jeho názvu. Výťažok z neho totiž každoročne ide na zveľadenie životného prostredia v Trnave.

The Paranoid fanúšikov prekvapí ochutnávkou z pripravovaného albumu, ktorý vyjde na jeseň. Okrem energickej hudby tejto kapely na Ekofeste zaznie aj Hex, Gladiator, Hudba z Marsu, Konflikt, Wasabi Circus a Symfóbia. Všetci sľubujú, že nálada v Amfiteátri Kamenný mlyn v Trnave bude 26. júna špičková!

The Paranoid chystajú štvrtý štúdiový album a pre svojich fanúšikov majú prekvapenie. Ochutnávku z neho totiž zahrajú už na Ekofeste.

The Paranoid 1

„Momentálne sme zavretí v štúdiu a nahrávame nový album, ktorý uzrie svetlo sveta v septembri tohto roka. Fanúšikovia sa rozhodne majú na čo tešiť. Na Ekofeste zahráme našu novú letnú show a samozrejme aj novinku z pripravovaného albumu. Verím, že to bude skvelý večer,“ teší sa frontman kapely The Paranoid Igor Belaj.

Kapela, ktorá hrá moderný rock s prvkami screamu, sa do trnavského amfiteátra Kamenný mlyn vráti po rokoch. Na Ekofeste oceňuje aj jeho environmentálny rozmer.

„Pamätám si, že sme na tomto festivale hrali ešte v našich začiatkoch, neviem presne, ale myslím, že to bol rok 2008. Odvtedy sa Ekofest posunul dopredu, zväčšil sa, ako sa len dalo. Veľmi sa tešíme na atmosféru tohto skvelého festivalu a užijeme si ju s našimi fanúšikmi naplno. Ekofest vnímame veľmi pozitívne, páči sa nám jeho podstata, ktorá je jasná už z názvu festivalu. Veľmi radi ho podporíme svojou účasťou,“ dodáva Igor Belaj.

The Paranoid 2

Ekofest každoročne navštívi niekoľko tisíc fanúšikov kvalitnej hudby. Festival je netradičný tým, že výťažok zo vstupného ide na nákup a následnú výsadbu zelene v Trnave a jej okolí. The Paranoid veria, že sa návštevníci riadne odviažu aj na ich energickú hudbu.

„Myslím si, že každá kapela miluje open air podujatia. Po trištvrte roku v kluboch a kulturákoch sa aj my na letné festivaly neskutočne tešíme a to hlavne kvôli atmosfére a ľuďom, ktorých stretneme a spoznáme. Je to droga pre všetkých hudobníkov a sen každého interpreta, aby hral pred ľuďmi, ktorí spievajú jeho piesne. Je to pre nás odmena, keď je publikum nabudené a baví sa. Nič lepšie nemôže kapela zažiť,“ uzatvára spevák Igor Belaj.

Ekofest sa koná v amfiteátri Kamenný mlyn v Trnave. Jeho cieľom je okrem iného aj podpora a ochrana životného prostredia. Každoročne na ňom vystupujú veľké hviezdy slovenskej hudby. Tento rok okrem The Paranoid zahrajú aj Hex, Gladiator, Hudba z Marsu, Konflikt, Wasabi Circus a Symfóbia. Podujatie je jedným z prvých letných festivalov akoná sa v sobotu 26. júna. Prináša ho Agentúra Topfest. Lístky sa dajú kúpiť v sieti predpredaj.sk a ticketportal.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.