The Freestylers už tento piatok v Storme.

Tento pátek, breakbeaťáků svátek! Do pražského Storm Clubu přiletí Matt Cantor z britského projektu The Freestylers. V rámci jeho hodinu a půl dlouhého DJ & FX setu zazní průřez zásadních tracků z tvorby projektu The Freestylers a věřte, že takto přímo od autora, prožijete legendární tracky jejich tvorby ještě o poznání intenzivněji, než byste čekali!

Dá se říci, že Freestylers jsou legendární pro všechny fanoušky breakbeatu a oblibě se také těší u většiny fanoušků bassmusic obecně. Ve Stormu, v rámci The Freestylers special DJ set & FX zde vystoupí Matt Cantor, jeden ze dvou zakladatelů projektu. Kromě tohoto vystoupení si na akci užijete také rozmanité sety předním českých bassmusic DJs. Požitek z hudby posílí špičkové ozvučení klubu soundsystemem Funktion-One.

A na závěr se nabízí otázka. Kde jinde si poslechnout nové tracky z připravovaného nového alba Freestylers pod názvem The Coming Storm, než 10. ledna ve Stormu? :) Vstupné na akci Breakstorming činí 100 Kč do 22:00 a 150 Kč poté.

Souhrn účinkujících: Freestylers (UK), Akira, Thinngy, DD Loko, Gory Ruffian, Thiew, Poison Apple DJs

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook fanpage klubu: www.facebook.com/stormclubprague
Facebook událost: https://www.facebook.com/events/555130781246956/

breakstorming_leden2014

Zdroj: Storm