The Cinematic Orchestra v Bratislave ponúkajú predkapelu aj exkluzívnu súťaž o 10 vstupeniek!

The Cinematic Orchestra sa na Slovensko vrátia po dlhých piatich rokoch. Koncert, na ktorom okrem overených klasík zaznejú aj nové skladby, odohrajú 19. januára 2012 v bratislavskom klube MMC. Predskakovať im bude jeden z členov TCO – L.D. Brown – skrývajúci sa za pseudonymom Grey Reverend. Desať fanúšikov má naviac šancu dostať sa na koncert zadarmo.

Grey Reverend presne podľa vkusu umelcov, ktorých uvádza ako svoje inšpirácie (za všetkých menujme Joni Mitchel či Mississipi Johna Hurta), vystupuje sám v sprievode akustickej gitary.

Brooklynský producent, vyštudovaný konzervatorista na debute “Of The Days” vydanom práve na značke lídra TCO Motion Audio vyniká gitarovou virtuozitou a v nálade blížiacej sa tej, akú vie vytvoriť Fink, spieva vlastné texty podobne ako Jose Gonzalez či Ben Harper.

Na pražský koncert sa už vstupenky kúpiť nedajú, na ten bratislavský zostala len posledná séria. Zakúpiť sa dajú na stránke www.tixy.sk, vyhrať vo vysielaní Rádia_FM.

Facebooková stránka Koncerty, Párty a Festivaly dokonca ponúka 10 exkluzívnych vstupov do VIP priestorov na galérii klubu MMC.

Koncert Vám prináša Samé ucho – Samé dobré koncerty. Spojte sa s nami na Facebooku alebo na Twitteri.

Zdroj: Marian Mitas
Publikoval: Redakcia GREGI.NET