Tento rok bude pivo na Grape v dobrých rukách!

Vyznávači dobrej hudby a skvelej zábavy sa aj tento rok môžu tešiť spolu s priateľmi na ich obľúbený letný festival Grape 2016. Ten sa už tradične koná na letisku v Piešťanoch počas druhého augustového víkendu. Návštevníci si tak budú môcť okrem atmosféry pravého festivalu do sýtosti vychutnať aj kvalitný zlatistý mok pochádzajúci priamo zo srdca Prahy, keďže tohtoročným hlavným partnerom festivalu sa stal Staropramen-Slovakia.

V Staroprameni sa držíme známej pravdy, že pivo a hudba ľudí spájajú. Súčasťou našich hudobných aktivít sú partnerstvá s letnými hudobnými festivalmi na čele s Rock for people a koncertmi v pražskej O2 aréne. Preto nás nadchla ponuka byť hlavný partnerom festivalu Grape, ktorý sa pravidelne organizuje na Slovensku a neváhali sme sa stať súčasťou tohto jedinečného podujatia, povedala Petra Chovancová, Senior Brand Manager značky Staropramen.

Staropramen festival_1 small

Už v poradí 7. ročník hudobného festivalu Grape sa tento rok bude niesť nielen v znamení dobrej hudby domácich a zahraničných kapiel, ale aj kvalitného piva. Hlavným partnerom je Staropramen-Slovakia, ktorý sa postará o dostatočný prísun zlatistého moku. Piešťanské letisko sa tak v dňoch 12.-13. augusta premení na miesto plné zábavy, kde pre fanúšikov bude pripravený pestrý pitný režim pod taktovkou spomínanej spoločnosti.

„Veríme, že počas tohto ročníka festivalu bude pivo v dobrých rukách. V rámci výčapu chystáme okrem veľkých výčapných centier aj menšie bary, aby bol areál dostatočne pokrytý. Navyše pribudne Beer Village a autíčko so Sládkovou limonádou, takže si návštevníci budú mať z čoho vyberať,“ uviedol Ján Trstenský, organizátor a zakladateľ festivalu Grape.

Staropramen festival_2 small

Vo veľkých výčapných centrách a menších baroch sa bude čapovať Staropramen svetlý 10°, Staropramen nefiltrovaný 12° a osviežujúci Staropramen Cool Grep. Úplnou novinkou bude zóna – Beer Village, kde si fanúšikovia budú môcť oddýchnuť a pritom ochutnať pivá privezené z ďalekých krajín. Belgickú tradíciu v sebe ukrýva pšeničné pivo Hoegaarden White,  atmosféru mexických pláží navodí Corona Extra a anglický chlad zo sebou prinesie Carling British Cider servírovaný na ľade. O prírodné nealkoholické osvieženie sa postará autíčko so Sládkovou limonádou. V prípade extrémnych horúčav budú zabezpečené špeciálne chladiace prívesy, z ktorých  sa priamo narazia sudy, aby bolo pivo dobre vychladené.

Zdroj: SKPR Strategies