Tento piatok techno v Radosti.

V piatok 12.6. zavíta na pravidelnú clubovú noc Planet Rhythm, jeden z významných  predstaviteľov slovenskej clubovej scény Marosh , spoluzakladaťel  Žilinského zoskupenia FOUR . Hrať sa bude domáca aj svetová produkcia   kvalitného techna . Line Up doplnia domáci Djs Bari & Hasky.

Marosh – K mixovaniu tanečnej hudby venovať v roku 1998. Prelomový sa stáva rok 2000, keď sa vďaka rádiovej relácií EXTAZA dostaví do legendami opradeného Guru klubu na workshop. Dostáva sa na štvrtkové guru chill-outové večery a zoznámenie s Milozzone ho posúva rýchlosťou svetla na Reaction Control 1. Akcia sa koná v klube Astrál a stáva sa jeho prvou oficiálnou párty. Spolu s Milozzonem zorganizujú ďalších 11. pokračovaní najznámejšej klubovej noci severného Slovenska s názvom REACTION CONTROL. Neskôr sa Marosh stará svoj nový Street Club v Žiline kde s jeho pomocou ožíva akcia Technozhluk. Od roku 2008 organizuje pravidelné letné open air party pod názvom Summer Beat. Aktuálne pôsobý v klube Stanica-Zárečie ,kde spoluorganizuje event RESTART. Marosh sa momentálne pohybuje niekde medzi technom až minimal technom. V súčasnej dobe sa čoraz častejšie venuje produkcii vlastných trackov. Sú umiestnené na českom Naked Record ako aj na známom svk Seta Labely s dielne Funkatrona.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/2107525″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

BARI – Vlastným menom Andrej Žáčik. Elektronicky plamienok v srdci mu začal tlieť niekedy od roku 2000 keď na TV VIVA sa zoznámil s reláciou Club Rotation a live prenosmi z party ako sú Loveparade, Nature One či Mayday. Jeho štýl je hlavne ovplyvnený umelcom Chrisom Liebingom. Bariho sety ponúkajú aktuálny zvuk techna, ktoré je znamenité prísnym výberom trekov, ktoré sú charakteristické svojou energickosťou, pevným beatom a rozvíjajúcou atmosférou. Tým si zachováva svoj osobitný štýl.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/60434518″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

HASKY – Jeden zo zakladatelov projektu Algorhythm – Planet Rhythm , 2 domácích klubových nocí v Bratislave. Dlhé roky odchovaný Slovenským technom a dnes propagujúci nový zvuk tochto štýlu. V jeho setoch znejú známe mená aj hudba takzvaných neopočúvaných producentov. Kombinuje známe motívy, slučky , melódie do nových podôb. Jeho techno je rytmické a melodické.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/5161367″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Facebook event : https://www.facebook.com/events/473842759364828/
Facebook fanpage: https://www.facebook.com/pages/Algorhythm-Planet-Rhythm

Zdroj: Planet Rhythm