Tempomat: 10. júla v KC Dunaj!

Keď sa aktivuje, znamená to jediné. Ste chytení v pasci skvelého zvuku. Na BPM nezáleží. Vyštartujte s nami v ústrety noci a jej dobrodružstvám a užite si mnohožánrové tanečné sety vychytených hip-hopových DJov a beatmakerov Veca, Huga Hypetraina a Kewu.

DJ Vec rapuje a produkuje hudbu, ale najdlhší vzťah má s gramcami a mixpultom. S tým, ako spraviť dobrú párty má bohaté skúsenosti a keďže nie je skúpy, rád sa s nami o ne podelí. Vec patrí k špičke domáceho hip-hopu.

Hugo Hypetrain hrá temné melódie pôvodom z južnej strany Chicaga a severnej strany Londýna. Vysoké tóny nehladaj, tento večer sa bude pohybovať aj v spodných frekvenciách minimalistického DnB a Juke s presahmi do alternatívneho hip-hopu a UK garage.

Kewu je stálica pražskej klubovej scény a jeden z tých DJov, ktorý pri hraní ladne preskakuje žánre i tempo. Člen tvrdého jadra Addict crew má skúseností s hraním z Londýna a Antverp i veľkých domácich festivalov. Kewu je expertom na čerstvé klubové zvuky, či už ide o živelné rytmy Latinskej Ameriky, tribal pulz južnej Afriky, výber z nadčasového popu, rapu a R&B, či novinky z ostrovného klubového undergroundu a jeho zručná selekcia nenechá nikoho na pokoji.

10. 7. (piatok)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 5€
FB event: https://www.facebook.com/events/201495304492568/

Zdroj: KC Dunaj