Templeton Pek poprvý krát v Bratislave!

Britská punkrocková stálica Templeton Pek vyráža začiatkom decembra na svoje headlining turné. V našich končinách toto trio môžete poznať napríklad zo soundtrackov závodných videohier DIRT, ale napríklad aj ako support pražského koncertu SUM 41 pred pár rokmi.

V septembri vydali nový album New Horizons, ktorý žnie úspechy nielen od kritikov ale aj ich fanúšikov. Odpútali sa od vydavateľstva Century Media a nová doska vyšla pod Hardline Entertainment a samotná nahrávka obstojí aj medzi tými najznámejšími AAA titulmi. Toto turné sa teda bude celé točiť práve okolo tohto albumu! A najlepšie na tom všetkom je to, že začne práve v Bratislave! 7.12.2015 sa otvoria brány bratislavského British Rock Stars klubu a show sa môže začať.

tp2

Okrem headlinera, ktorý má za sebou už dosť bohatú históriu na pódiu vystúpia aj fínski New Deadline, ktorí sa začínajú predstavovať celému svetu. Mladá kapela, ktorá tento rok nabrala obrovské tempo hrania a vystpili nedávno na pódiu nielen s All Time Low a Rise Against, ale hlavne v lete sprevádzali na európskom turné legendárnych Funeral For A Friend. Môžete sa tešiť na veľa melodiky a silných refrénov.

Domácim supportom budú rastúci Last of Us, ktorých po podstatných personálnych zmenách poslednú dobu vídať najma u našich českých susedov, no doma sa nedávno predstavili s warped tour harcovníkmi Trophy Eyes. Bude to ich posledný domáci klubový koncert tento rok takže si to nesmiete nechať ujsť. Koncert otvoria party zveri glamrockoví Friday Whiskey.

tp1

Zdroj: Organizátor