Temperamentný Gipsy Kings zahrajú už o 3 týždne v Bratislave!

Chcete sa skvelo zabaviť a zatancovať si? Máte jedinečnú príležitosť! Po troch rokoch sa k nám totiž vráti skupina Gipsy Kings. Hity Bamboleo alebo Volare vás doslova zdvihnú zo stoličiek. Živelní muzikanti zahrajú v Bratislave už o tri týždne svoj jediný koncert na Slovensku.

Gipsy Kings sú na hudobnej scéne 30 rokov. Sú potomkami španielskych cigánov, ktorí kvôli občianskej vojne emigrovali do Francúzska. Svoje talenty spojili dve príbuzné rodiny – Reyesovci a Baliardovci. Výsledkom je 8-členné teleso, ktoré hrá hudbu okorenenú južanským temperamentom a cigánskou osobitosťou. Nicolas Reyes z Gipsy Kings objasňuje:

„Hráme klasickú španielsku rumbu, ktorá je obohatená o rytmy flamenca. To je pre nás najcharakteristickejšie. Hneď po vydaní prvého albumu s hitmi Bamboleo a Djobi Djoba sme s našou tvorbou precestovali celý svet…“

Energickí muzikanti navštívili Slovensko naposledy pred tromi rokmi. Fanúšikovia v Košiciach a v Bratislave vtedy odchádzali z ich koncertov absolútne nadšení. Skupinu Gipsy Kings v našej krajine zaujala dominanta hlavného mesta – bratislavský hrad, ktorý si však nestihli pozrieť. Tento krát si prehliadku hradu rozhodne nenechajú ujsť.

Organizátori sú pripravený členom kapely splniť všetky požiadavky. Organizátor Patrik Kohut z PNPS a.s.: „Sú naozaj veľmi skromní a nemajú žiadne hviezdne maniere. Zatiaľ na nás nemali žiadne špeciálne a nesplniteľné požiadavky. Veľmi radi by si pozreli Bratislavský hrad, čo im, samozrejme, s radosťou splníme. Bude to veľkolepý koncert a o kapelu bude tiež veľkolepo postarané!“

Gipsy Kings predvedú Slovákom svoje najväčšie hity už 20. októbra. Keď sa osem mužov chopí hudobných nástrojov dokáže melódiou a tónmi premeniť halu obyčajných ľudí na parket zmyselných tanečníkov. Nenechajte si koncert v bratislavskej športovej hale na Pasienkoch ujsť, bude to jediné ich vystúpenie na Slovensku!

Gipsy Kings Plagat

Zdroj: Patrik Kohut z PNPS a.s.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET