Techron Celebration 3: Info + Video pozvánka!

Už len pár dní nás delí od hudobného šialenstva s názvom TECHRON CELEBRATION 3! 24. februára vás v Slovan klube Krupina čaká tanečná party v podaní šiestich djov. Techron celebration to je party v znamení 6 djov, masívny zvuk, laserová show, mixované cd, gogo dancers, jednoducho všetko pre zábavu vás, clubberov.

Svoju premiéru na treťom ročníku oslavy portálu techron bude mať dj Fossi, ktorého ste mali možnosť zažiť a počuť na vlastnej koži vo Fan klube Breznička a v letných mesiacoch v Disko Hangár Divín na Ružinej. Keďže v line upe sa Fosii predvedie prvý, bude mať dôležitú úlohu, priviesť všetkých ľudí do tej správnej klubovej nálady svojimi tanečnými  remixami, známimi v kluboch po celom svete.

Fossi

Zástupkyňou nežného pohlavia bude naša sestra, djane K-Tie, pochádzajúca z Martina. Svojim umením sa už na party celebration stihla prezentovať, poznajú ju fanúšikovia skvelej hudby z eventov po celom Sk aj u susedov. K-Tie obľubuje house, tech-house, ktorý rada oživuje kombináciou vokálových a klavírnych vyhrávok.

K_Tie

Ronnes Ronn – rodák z Revúcej žijúci v Bratislave, ktorého meno sa čoraz častejšie objavuje v kluboch na západnom Slovensku ako napríklad Remix bar a Empire club(BA), či Europa2 Point(TT), po boku djs ako Robert Burian, Antena, Forsel atď. Vašim ušiam ulahodí svojim výberom trackov v štýle progressive trance a príjemných euforických melódií.

Rones Ronn

Spoluzakladateľom portálu techron.sk je dj Mlyno, charakteristický svojim undergroundovým výzorom, pretože neprehliadnete jeho zarastenú braduJ Je veľkým fajnšmekrom čo sa týka výberu tých správnych dynamických trackov. V súčasnosti sa jeho hranie pohybuje pri rýchlosti okolo 126 bpm, čo je pohodová rýchlosť, ale v tento večer si pre vás dj Mlyno prichystal pravý opak v podobe energického tech house a inteligentného techna.

Mlyno

Ten, kto túto celú parádu spískal a je tiež zakladateľom portálu techron, ktorý slávi svoje tretie narodky je dj T Mike. T Mike už je v Slovan klube pomerne známy, pretože sa tu objavuje často, zorganizoval pre vás, milovníkov kvalitnej hudby už nejeden event a zahral si po boku mnohých známych djských mien. Je možné, že hranie T Mike sa bude uberať smerom tech house party s latino a vokálovými vsuvkami alebo smerom k nadupaným minimalovým beatom, či k energickému technu. Nechajme sa teda prekvapiť.

TMike

V ranných hodinách sa o záver eventu postará Dj Kaffu, ktorého ste už mohli aj vy zažiť vo svojom klube. V tomto čase sa jeho aktivity prejavujú najčastejšie na severe Slovenska, kde vystupuje na akciách s techno hudbou, ale na Techron Celebration v Slovane sa veľmi teší. Na záver má pre vás prichystané svoje house, tech house a minimal klasiky. Ako dj a správny clubber sa rád baví a odchádza z našich žúrok vždy ako posledný.

Kaffu

Určite ste si už všimli aj našu videopozvánku, ktorá beží na facebooku, na party vás v nej pozývajú známe mená slovenských producentov a djov, a to Milan Lieskovský, Dj Bidlo aka Aqua a dobrý kamarát techron.sk Paulo Mewini. Od tohto momentu má videopozvánka premiéru aj na všetkých party weboch.

Ako ste sa mohli doteraz dozvedieť, Celebration 3 bude ladená v rôznych hudobných žánroch, k tomu všetkému ku výbornej atmosfére prispejú sexi gogo dancers a svetelná laserová show, rozdáme namixované cds, jednoducho každý si príde na svoje.

Na TECHRON CELEBRTION 3 nesmieš chýbať ani TY!

Slovan club Krupina
Štart: 21:00
Vstup: 2€
Rezervácie izieb: mobil : 0917 288 060
recepcia, bar: 045 552 2329
https://www.facebook.com/events/282072451850353/

Techron

Zdroj: Techron
Publikoval: Redakcia GREGI.NET