TechnoElement už v piatok 7. júna v Subclube.

07.06.2013 je ten deň, kedy priestor Subclubu opäť ovládnu zvuky techna. Do bratislavy zavíta úspešná akcia zo susedného Rakúska TechnoElement. Ako je v Subclube tradíciou, tak aj táto akcia bude mať kvalitný line up, na ktorého začiatku je mladý, technicky zdatný, nie dlho hrajúci, avšak roky milujúci klubovú hudbu dj až s prekvapivo kvalitným výberom hudby Philip TP, ktorý pripravý pôdu pre slovenského matadora a odborníka cez hudbu na slovo vzatého.

Človek, ktorý vždy patrí na kvalitnú akciu a vždy ustojí svojmu menu – moderátor, mysliteľ a osobnosť dj Michal Breeth. Po ňom sa predstaví headliner akcie, ktorý k nám zavíta zo španielska. Edgar René aka Scutum Man sa narodil v (Galícia) Španielsku. V polovici roku 1990 začal doma miešať svoje prvé vinyly a svoju hudobnú kariéru odštartoval vo veku 15 rokov, keď začal hrať ako DJ v nočných kluboch v Santiagu de Compostela. Bol ovplyvnený legendárnou skupinou Kraftwerk… Na jeho šťastie sa stal vešmi rýchlo známy ako stabilný, spoľahlivý dj, zvyčajne sa špecializujúci na Techno a Minimal. Ako väčšina djs, tak ani Edgar neostal len pri hraní a do svojej kariéry vstupuje aj ako hudobný productor. V roku 2009 založil Rene Records. Rene Records ponúka rôzne štýly elektronickej hudby od experimentálnej Lounge až po 4/4 žánre ako house, techno, minimal. Ako dj hral mnoho akciách po celom svete po boku mien ako: Sven Vath, Luciano, John Acquaviva, Stefano Noferini, Sven Wittekind, Sasha Carassi, Mike Wall, Mike Dehnert a mnoho ďalších…

Po headlinerovi mixpult preberie dj Miss Rodez. Jediný slovenský člen rakúskeho TechnoElement crew predvádzajúci svoje zručnosti viac ako 20r. DJ, ktorý má precestované slovensko, čechy, ale dobré meno slovenskému technu robil aj v krajinách ako rakúsko, maďarsko, slovinsko, anglicko atd… V r.2012 sa opäť vrhol aj na produkciu čoho výsledkom bolo jeho dvojmesačné prvé miesto v predajnosti v TOP 100 techno tracks na trackitdown.net… Remix robený pre polovicu dua, ktoré uzatvára TechoElement line up. Rakúska dvojica brázdiaca krížom krážom celé rakúsko kde ponúka svoj hard funk groove cez live hrania, net rádio alebo tv vysielanie. Dvojica taktiež patriaca do TechnoElement crew kde jeden z nich je samotný zakladateľ. Rodený grék niekoľko krát techno pumpujúci aj na slovensku dj Joakim Antoniadis aka Van Bass, ktorého mohli pamätníci zažiť aj na českej Citadele. Svoje umenie predviedol aj na Tenerife kde si svojou hudbou vydobil ďalšie hranie. Tento charizmatický dj s úsmevom malého chlapca sa vo vs. mixe predstaví s Thomas Lehninger aka Rootless a napumpujú do vás poriadnu dávku funky energie, ktorá vám neovolí odísť domov.

LINE UP:
Philip TP – 22:00 – 23:00
Michal Breeth – 23:00 – 00:00
Scutum Man – 00:00 – 01:30
Miss Rodez – 01:30 – 03:00
Joakim A. vs. Rootless – 03:00 – 05:00

https://www.facebook.com/events/468168736599975

Zdroj: Subclub