Techno Up: Posledné info!

Konečne ste sa dočkali. Už túto sobotu sa v nových priestoroch, v ŠPORTOVEJ HALE KONIAREŇ, uskutoční už kultová party Techno Up 5. Dnes si prečítajte všetky informácie, ktoré by ste mali vedieť…

Ako sa dostanete do ŠPORTOVEJ HALY KONIAREŇ ?


Je to veľmi jednoduché. Na križovatke hneď oproti železničnej stanici pri HYERNOVE odbočíte doprava (pre tých čo pôjdu od smeru LM doľava) prejdete cez kruhový objazd a na križovatke pri moste sa dáte doľava už len stále rovno až k ŠPORTOVEJ HALE KONIAREŇ.

Chceme upozorniť, že priamo pred ŠPORTOVOU HALOU KONIAREŇ nebude možné parkovať, preto prosíme clubberov, aby zaparkovali svoje autá na parkovisku pred AREÁLOM, pri PLAVÁRNI prípadne na parkovisku pred VOJENSKOU NEMOCNICOU.

Všetky príjazdy sú vyznačené na mape:

Techno Up mapa
Techno up foto

OPENING – Produkcia je naplánovaná na 20:00. Športová hala bude otvorená od 19:30 hod.

LIGHT SHOW – Párty nie je iba o djoch a ich produkcii, ale aj o vizuálnej stránke. My sme si toho patrične vedomí, preto sme prichystali na piate pokračovanie Techno Upu svetelnú show, všetko zabezpečuje prestížna firmy King Ligt & Sound. Určite sa máte na čo tešiť.

ENTRY – Pre tých, ktorí si nestihli kúpiť lístok v predpredaji, dávame možnosť si ho zakúpiť priamo na mieste za cenu do 22:00 za 7,- € a po 22:00 za 8,-€. Predpredaj bude ukončený v piatok 21.10. v popoludňajších hodinách. Tak ak chcete ušetriť nejaký ten peniaz na pivo tak ho neváhajte ešte využiť. Upozornenie pre tých čo nemajú 18. Vstup bude umožnený len po predložení OP.

AKREDITÁCIE – Všetky akreditované osoby, fotopasy, ako aj výhercovia voľných vstupov sa prihlásia pri vchode k overeniu OP, takže si ho nezabudnite;)

ŠATŇA – Svoje veci si budete môcť bezpečne uložiť do šatne za poplatok 0,50,-€

SBS – Na celú party bude dohliadať už osvedčená SBS služba. Prosíme všetkých účastníkov, aby si veci ohrozujúce zdravie, ostré predmety, sklené flaše, vlastné nápoje a skrátka veci, ktoré na party nepatria nebrali do vnútra „party priestorov“. V prípade akéhokoľvek problému kontaktujte SBS, predsa len sú tam pre Vás!

Zdravotná služba – Samozrejme sme mysleli aj na Vaše zdravie tak v prípade potreby ich tam nájdete.

Line up:
20:00 – 21:30 Datel vs Mash
21:30 – 23:00 Michal Breeth
23:00 – 00:30 Boss
00:30 – 02:00 BAS MOOY
02:00 – 03:30 CLODAGH
03:30 – 05:00 Grining vs Derma
05:00 – 06:00 Ben Glendon

Dúfame, že sa všetci stretneme už piatom pokračovaní jednej najúspešnejšej severo-slovenskej tanečnej akcii.

Techno Up

Zdroj: Techno Up
Publikoval: Redakcia GREGI.NET