Techno essence: 17. mája v UHU!

Už túto sobotu 17.5. vás všetkých pozývame na event Techno essence s kvalitnou dávkou techna do útulného priestoru UHU Club s headlinerom z Maďarska Zoltán Katona Kato.

Hlavným hosťom eventu bude Dj, producent a remixér z Maďarska Zoltán Katona (Kato), spadajúci pod label Subwoofer Records. Súčasne pravidelne prezentujúci svoju reláciu Kato PrOmO-Factory Radio Broadcast na maďarskom rádiu Homeradio, Budapešť. Vydal desiatky svojich trackov a remixov pre mená ako Klangtronic, Maiick, Dj Style, Asato Ishiwatari, Kai Pattenberg a mnoho ďalších.

Zoltan Katona (KATO)

Zoltán Katona (Kato) sa narodil v Kiskunfélegyháza, Maďarsko. Už v detskom veku medzi tromi až siedmimi rokmi, počúval skladby od Mózarta, Bacha a Beethovena aby zaspal. To bola preňho veľká inšpirácia v hudbe. O niekoľko rokov potom dostal od brata na Vianoce CD od Plastikmana and Svena Vätha. Hudobná inšpirácia pokračovala a bol neustále ďalej stimulovaný svetovou hudobnou produkciou. Momentálne je KATO  zameraný na nový priestor v otváraní rozhľadov v tvrdej elektronickej hudbe širšiemu poľu poslucháčov. Jeho produkciu môžete nájsť najmä pod labelom Subwoofer records napríklad na Beatporte.

Zoltan Katona (KATO)

Za mixpultom budeme vidieť a hlavne počuť aj sympatickú a temperamentnú Djane LaCertu, ktorá si zahrala po boku svetoznámych Djs ako Worakls (FR), Angy Kore (IT), Max Freegrant (UA), Citizen Kain (FR), DaFresh (FR), Maverickz (FR), Phuture Traxx (DE), Balthazar & Jackkrock (BG), Forrest People a mnohých ďalších mien. Poznáme ju hlavne z pôsobenia v clube Empire. Táto dáma je známa svojím nadupaným deep darkovým techno soundom.

LaCerta

Ďalšími supportujúcimi protagonistami večera budú DJ Bari, stojaci za projektmi Algorhythm, Planet Rhythm a Go techno. Dávku energie vám dodá aj dvojica Mellcossa Djs, predstavitelia projektu melG Miraculous meeting a o warmup sa postará Snom, ktorého poznáme ako rezidenta z bývalého Empire clubu, či projektu Welcome.to.Gregi.net. V každom prípade sa môžete všetci tešiť na dávku kvalitného soundu.

Bari, Mellcossa DJs, Snom

Nezabudnite 17.5. Techno essence @ UHU Club, Bratislava, 2 stage, 21:00 – 05:00

Line-up a posledné info budú zverejnené deň pred konaním.
Event info: www.facebook.com/events/739818102724697

10259830_1529648113928603_8510386237067863208_n

Zdroj: Techno essence