Techno bang – BOOOM: 30. júna vo Viedni!

G-Team & Technoelement prezentujú nový event vo Viedni. Najväcsi Techno bang – BOOOM! Na premiéru tohoto highlightu prisľúbilo účasť hneď viacero medzinárodných hostí. Salón Pratergalerie sa bude otriasať keď sa viac ako 30 účastníkov bude striedať vo vnútri a vonku (na terase v prípade pekného počasia).


Absolútnou hviezdou večera je určite slovenská Techno ikona Dj Boss. Jeho tvorbu nájdete okrem iného na Kne Deep alebo aj na  znamom Techno Labeli Planet Rhythm. Ďalším hosťom zo slovenska je techno matador Miss Rodez, ktorý je členom Technoelement-at  crew a jeho tvorbu možete nájsť okrem iného aj u Naughty pills records, ktorého majiteľom je techno bijec Peat Noise, ktorý je zároveň ďaľším hosťom spolu s djom H.I.A.B. obaja z madarska. Kruh medzinarodneho osadenstva eventu uzatvára mladý talent z poľska Kamil Marc.

Samozrejme nechyba ani zastupenie z rakúska. V prvom rade Joakim A., ktorého narodeniny chceme osláviť. Dennes Dean, Joro vs Joabo aka Elektron¬ikschram¬meln¬, Damien Calevra, Peter Pan, Gianluca, Gaetano Verdi aka Thomas Green, DJ Börnah a mnoho iných. Takže sa tešte na fantastickú novú hviezdu na viedeňskom Techno nebi.



BOOM


Zdroj: BOOOM
Publikoval: Gregi