Technimatic (UK) privezú na Slovensko tanečný liquidfunk plný pozitívnej energie!

Predtým si hovorili Technicolour & Komatic a v roku 2011 poriadne roztancovali celý areál kúpaliska v Bojniciach na SIGNAll_FM Festivale. Anglická dvojica drum&bassových producentov sa po dvoch rokoch vracia v plnej sile, vyzbrojená arzenálom fantastických trackov.

Technimatic zahrajú svoj nákazlivý liquidfunk už 15. marca v Bratislave na SIGNAll_FM Night. Lepší spôsob, ako privítať prichádzajúcu jar, si nevieme predstaviť!

Predtým si hovorili Technicolour & Komatic a v roku 2011 poriadne roztancovali celý areál kúpaliska v Bojniciach na SIGNAll_FM Festivale. Anglická dvojica drum&bassových producentov sa po dvoch rokoch vracia v plnej sile, vyzbrojená arzenálom fantastických trackov. Technimatic zahrajú svoj nákazlivý liquidfunk už 15. marca v Bratislave na SIGNAll_FM Night. Lepší spôsob, ako privítať prichádzajúcu jar, si nevieme predstaviť!

Po sérii zahraničných návštev v podobe hostí ako Phil Tangent, Es.Tereo, Arp XP, Triad, Sam KDC, Emma G alebo The Insiders sa žezla na ďalšej SIGNAll_FM Night ujmú odborníci na moderný tanečný zvuk drum&bassu, ktorí vedia, ako má vyzerať zábava na párty. Posledné závany mrazivej zimy zaženú a vaše kosti rozohrejú čerství reprezentanti značky SGN:LTD, milovníci červeného vína, sympaťáci, skúsení dji a výborní producenti Technimatic!


Pete a Andy spojili svoje sily v roku 2008 a netrvalo dlho, kým si ich začali všímať fanúšikovia drum&bassu po celom svete. Ich zázračná formulka na pozitívny pestrofarebný drum&bass totiž zafungovala naplno. Melodické plochy, hopsavé beaty a letné atmosféry v svojich trackoch predviedli úspešne už pred dvoma rokmi na SIGNAll_FM Festivale v Bojniciach, kam sme ich priviezli po prvýkrát na Slovensko práve v čase ich stúpania na liquidfunkové výslnie.

V roku 2013 ich zvuk znie opäť o čosi sviežejšie a do drum&bassu prinášajú to, čo mu v dnešných dňoch často chýba. Pozitívny náboj klasického liquidfunku prezlečený do moderného šatu, navyše okorenený o výborné kombinácie v ich mixovaných setoch. Technimatic si všimol aj Friction, ktorý ich upísal pod krídla svojej liahne talentov – na label SGN:LTD. Okrem neho si za meno píšu aj značky ako Hospital, Spearhead, Rubik, či Integral.

Po dlhých mesiacoch čakania sa nám konečne podarilo dohodnúť termín ich vystúpenia tak, aby mohli prísť obaja a ukázať svoju show v plnej sile. Nie je žiadnym tajomstvom, že už od svojej prvej návštevy u nás sa tešia späť na slovenské publikum.

Charizmatických angličanov doplní za mixpultom blonďák, výborný grafik a dj z Českej Republiky, ktorého set v relácii SIGNAll_FM nedávno vyvolal naozaj skvelé ohlasy. Z Prahy pricestuje Rudeboy a so sebou privezie aj selekciu trackov, ktoré vás rozhodne prinútia ostať na parkete.

Lineup napokon doplnia domáci Adrum a Lixx. To všetko v piatok 15. marca 2013 v KC Dunaj v Bratislave. Kompletné info o akcii nájdete priebežne nawww.signallfm.sk/night a nezabudnite sa pridať k facebook udalosti. Vidíme sa na parkete!

SIGNAll_FM NIGHT
15. marec 2013
KC Dunaj, Bratislava
Facebook udalosť

www.signallfm.sk/night
www.kcdunaj.sk

www.radiofm.sk

Zdroj: Signall_FM