TEAM odohrá svoj jediný budúcoročný festivalový koncert na TOPFESTE!

Legendárna domáca skupina opäť obohatí program najväčšieho rockového open air festivalu na Slovensku. TEAM znova rozospieva návštevníkov TOPFESTU! 

Populárna skupina TEAM je ďalším potvrdeným účinkujúcim na 11. ročníku hudobného festivalu TOPFEST, ktorý sa od 26. do 28. júna uskutoční na letisku v Piešťanoch. Stálica slovenskej populárnej hudby sa do zoznamu interpretov festivalu zameraného prevažne na rockovú hudbu vracia po piatich rokoch. Na Topfeste odohrajú Pavol Habera a spol. svoj jediný festivalový koncert v budúcom kalendárnom roku.

TOPFEST_Team_ Martina Chrienova

„Sme poctení, že to bude práve na Topfeste a že túto príjemnú správu môžeme zvestovať už skraja nového roku,“ uviedol Dušan Drobný z organizačného tímu festivalu.

O Teame je pritom známe, že na letných festivaloch vystupuje skôr výnimočne. V roku 2009 sa domáca formácia predstavila na Topfeste na rovnakom pódiu ako vtedajší headliner Limp Bizkit. „A hoci piesne, ktoré nezameniteľne interpretuje Paľo Habera, pozná skôr stredná generácia, boli sme nesmierne prekvapení, ako ľudia na koncerte Teamu žili a väčšinu skladieb odspievali aj mladšie ročníky. Dodnes ide o jeden z najlepších koncertov, aké sme na našom festivale zažili… Aj preto sme skupinu oslovili opäť, sme veľmi radi, že pozvanie prijali a tešíme sa znova na nezabudnuteľný koncert, ktorý si verím užijú obe strany“ doplnil Drobný.

TOPFEST_Team_Martina_Chrienova2

Koncert Teamu pod holým nebom znova sľubuje skvelý zážitok so všetkými nestarnúcimi hitmi. Domáca skupina, ktorá je na scéne už vyše 30 rokov a je viacnásobným držiteľom Zlatého slávika, vystúpi v piatkovom atraktívne čase, samozrejmosťou bude skvelá zvukovo-svetelná šou na hlavnom pódiu.

Ako prvého z headlinerov tohtoročného Topfestu ohlásili organizátori ešte vlani americkú rockovú formáciu Thirty Seconds to Mars. Na festivale vystúpi aj švédske metalové zoskupenie Sabaton, české skupiny Kabát a Mandrage. Okrem Teamu sú ďalšími domácimi potvrdenými interpretmi Horkýže Slíže, Zóna A, Desmod, Heľenine oči a Zuzana Smatanová, pričom viacero ďalších mien ešte pribudne.

Vstupenky na Topfest 2014 sú v predaji v sieti Ticketportal, k dispozícii sú trojdňové permanentky a stále aj niekoľko kusov VIP vstupeniek zahŕňajúcich bohaté občerstvenie, parkovanie v areáli, samostatné toalety či prístup na tribúnu. Jednodňové vstupenky sa do predaja dostanú v ďalšej fáze.

Zdroj: Agentúra DUNA