Tata Bojs sa predstavia vo Fléde!

Tata Bojs vydali po čtyřech letech nové album s názvem Ležatá osmička. Deska se ihned vyhoupla na 1. místo domácí hitparády a od té doby stále patří mezi nejprodávanìjší desky. Nyní se chystají na samostatné a nekončící turné neboli ∞ TOUR.


„Bìžíme dopředu, anebo nazpátek? Je tohle konec, anebo jen začátek?“ ptají se Tata Bojs v jedné z nových písní. Na tyto otázky bude kapela hledat odpovìdi společnì se svými fanoušky od října až prosince na jednom z nejrozsáhlejších turné své kariéry — ∞ TOUR. Jistý je pouze začátek, a to 6. října v brnìnském klubu Fléda.

V tuto chvíli je potvrzeno třináct zastávek česko-moravskoslezské části turné a navíc minimálnì pìt slovenských koncertù. „Program bude sestavený samozřejmì s dùrazem na písnì z nového alba a to i ty, které na letních festivalech nezaznìly. Ale chtìli bychom sáhnout opìt i hluboko do historie a program udìlat vrstevnatý stejnì, jako vnímáme svojí minulost“. – dodává Milan Cais.

Tatabojs

Koncerty budou ve znamení hned nìkolika zajímavých hostù, které si vybrali sami Tata Bojs, v Brnì se např. představí Republic Of Two. „Při výbìru hostù jsme samozřejmì dávali přednost souborùm, které mají v názvu číslovky. Nicménì protlačilo se nám tam i pár čistì písmenkových. Každopádnì jsou to všechno kapely, které se nám líbí, a tìšíme se, že s nimi budeme moci sdílet pódia!“ komentuje výbìr hostù Mardoša.

Vstupenky na ∞ TOUR jsou v prodeji výhradnì v síti Ticketstream. Při této příležitosti Fléda ve spolupráci s Tata Bojs připravila i nìco navíc: pokud si najednou zakoupíte 8 vstupenek a vyžádaný doklad o koupi potom předložíte na místì u merchandise stánku, obdržíte bonusový balíček, který bude obsahovat následující:

1) Tričko Tata Bojs a Ahn Trio – smetana nebo Tata Bojs a Ahn trio – Remember November
2) Katalog Milan Cais – Pod kùží (katalog k poslední výstavì)
3) Knížečka Tata Bojs a Ahn Trio – Remember November tour
4) Placka Vir nebo Není malých rokenrolí
5) Foto s autogramy členù Tata Bojs.

TATA BOJS – ∞ TOUR
Místo: klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum: 6. 10. 2011
Start: 20:00 hod.
Vstupné: 280 Kč (předprodej) / 320 Kč (na místì)
Koncert: Tata Bojs, úvodní koncert ∞ TOUR
Hosté: Republic Of Two

Tatabojs

Zdroj: Fléda
Publikoval: Redakcia GREGI.NET