Tata Bojs predvedú 11. decembra vianočné Hity v Roxy!

Po více než osmi měsících, konkrétně ve středu 11. prosince se Tata Bojs vrátí do klubu ROXY. Ještě čerstvě doznívají jejich 25. narozeniny, které oslavili v létě velkolepým turné a už je tu další, tentokrát klubová štace.

Jejich první Best Of Hity a city, vydané letos v červnu u Supraphonu jako dárek pro fanoušky k již zmíněnému jubileu se teď dostane více ke slovu v živé podobě. Bude tomu samozřejmě odpovídat i speciálně upravený setlist koncertu.

Písně, o kterých si dodnes myslíme, že to jsou hity jak břitva, ale z nějakého záhadného důvodu jsme v tom zůstali sami.“ glosovali Tata Bojs vydání výběru Hity a city, který se ihned po vydání vyšvihl na první příčku hitparády nejprodávanějších alb na Supraphonline.cz, kde setrval celé tři týdny a v prodejní hitparádě fyzických nosičů Bontonland IFPI se dostal do Top 10.

Tata Bojs mail

Výběr Hity a city, který kapela uvedla speciální, recycled verzí písně Pěšáci mapuje vývoj Tata Bojs od prvních záznamů z počátku devadesátých let minulého století až do současnosti. Zastoupeno je každé album, včetně prvních nahrávek z MC debutu Šagali šagáli (1991), Josef Lada EP (1995) i Ukončete nás…! (1997) a následného koncertního akustického alba Nekonečná stanice (1998)

Další alba již patří k pilířům domácího hudebního dění posledního desetiletí.  Futuretro (2000), Biorytmy (2002), Nanoalbum (2004), Kluci kde ste? (2007), Smetana (2008) a poslední Ležatá osmička (2011) mají na svém kontě řadu výročních cen, bezpočet nominací na významné domácí hudební ceny a navíc jsou Tata Bojs držitelé celkem deseti Andělů – Výročních cen Akademie populární hudby.

Jak je u Tata Bojs dobrým zvykem, každý jejich koncert je něčím speciální a nic se nebude měnit ani v případě vánočního mejdanu v ROXY. „Neměli jsme tolik času po turné měnit obsah projekcí, ale forma jejich prezentace bude zcela odlišná. Horizontální instalace nahradí vertikální. Vzhledem k tomu jak nízkej strop je v Roxy to bude cesta značně dobrodružná,“ říká k tomu s úsměvem autor scény, bubeník a zpěvák Milan Cais.

Kromě toho by mělo v průběhu koncertu dojít i na oblíbené nástroje z recyklovatelných materiálů, které kapela rozezněla už na úspěšném letním turné 25 LET CYKLACE aneb Tour Domácí. Tentokrát se však prý máme těšit na poněklud odlišné pojetí.

Při pohledu do letošního koncertního kalendáře je víc než jasné, že vánoce sebou nesou kromě jiného i velmi bohatou koncertní nabídku a tohle vypadá na jeden z těch dárečků, jež je potřeba rozbalit už 11.12. v ROXY

www.tatabojs.cz
www.supraphon.cz
www.supraphonline.cz
www.roxy.cz

Tata Bojs @ ROXY
Support: To bude překvapení
Událost: www.facebook.com/events/197444207110476
Vstupenky: 250 Kč + poplatky
V NoD za zvýhodněnou cenu
Ticketportal: https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920725
Ticketpro: https://shop.ticketpro.cz/cs/Event/Detail/627828/tata-bojs

Tata_bojs A2:tata bojs

Zdroj: PR a propagace ROXY