Tanečná show Lord of the dance na Slovensku nečakane aj v októbri!

V súčasnosti najlepšia a najúspešnejšia tanečná show na svete, ktorú založil Michael Flatley mieri opäť do Bratislavy – už po druhýkrát tento rok! Ich úžasný skupinový a precízny tanec, najrýchlejší step na svete, ale aj pyrotechnické efekty ponúknu opäť v NTC Sibamac Aréne 24.októbra o 20:00hod.

Každý rok sú ich tanečné vystúpenia na Slovensku vopred vypredané, preto keď ich manažment ponúkol vystúpenie aj druhýkrát za rok – nebolo nad čím rozmýšľať.

Usporiadateľ Miroslav Brondoš z BM Promotion: „Spolupracujeme už viac ako 6 rokov, je to jedna z najpríjemnejších spoluprác v tomto biznise…Obzvlášť si ceníme, keď im pri bookovaní jesenných termínov vybehla možnosť na jedno vystúpenie v našich končinách, že si spomenuli na Slovákov a práve u nás začínajú jesennú šnúru 16-tich vystúpení po celom Nemecku. Mimochodom – často dostávame otázky, aká skupina príde práve k nám, tak napríklad teraz to bude skupina označená číslom 1.“

Dve skupiny tanečníkov brázdia počas celého roka štadióny po celom svete a sú pod neustálym dohľadom svojho zakladateľa a tvorcu Michaela Flatleyho a jeho spolupracovníkov, ktorý stále dbá na zachovanie vysokého štandardu a precíznosti jeho show.

Hudba a tanec Lord of the dance je založená na tradičnom írskom folklóre, obohatenom o rýchlejšie popové melódie, moderný tanec a step. „Pán tanca” mal premiéru 2. júla 1996 v the Point Theatre v Dubline, a od tej doby sa v nezmenenej podobe hrá dodnes. Jedinou zmenou boli nové kostýmy, s ktorými sa súbor predstavil na svojich show začiatkom tohto roka.

Univerzálny jazyk tanca a fenomenálnosť Michaela Flatleyho, ktorý je autorom a choreografom tejto šou ponúka možnosť znova alebo prvýkrát vidieť fantastický príbeh Dobra a Zla v prekrásnej rozprávkovej scéne, precízne tanečné výkony desiatok tanečníkov v sólových výstupoch a nezameniteľných tanečných formáciách, ktoré preslávili írsky tanec po celom svete.

Elektrizujúci a fascinujúci zážitok od momentu keď zhasnú svetlá, po poslednú opakovačku, keď je divák očarený precíznym tancom, ceremóniou svetiel, pyrotechniky a záver predstavenia väčšinou postojačky. Aj to je Lord of the dance!

Presvedčiť sa o tom budú môcť opäť aj slovenskí diváci: napriek pôvodne avizovanému Zimnému štadiónu predsa len v NTC Sibamac Aréne Bratislava už 24.októbra 2011 o 20:00hod!

Predpredaj vstupeniek na tento exkluzívny večer už teraz v sieti Ticketportal…

Zdroj: BM PROMOTION
Publikoval: Redakcia GREGI.NET