Tancujúce túlavé psy v novom videu. FVLCRVM zavŕšil odvážne nové EP.

Slovenský interpret definitívne stiera hranice medzi popom a alternatívnou klubovou scénou. Spolu s tanečným videom k skladbe Stray Dogs vydáva svetovo znejúce EP “attentioncore”.

Zvyčajné festivalové leto nahradil tento rok FVLCRVM spŕškou novej hudby. Len pár týždňov po vydaní epického videa k rave-ovému singlu “Hate List” vypúšťa nemenej zaujímavý klip k ďalšej skladbe z čerstvého EP. Spolu so spriaznenými tanečníkmi rôznych štýlov a kameramanom Marekom Moučkom tak na vrakovisku dokonale doplnili vizuál k chytľavej skladbe o túlavých psoch.

S videom vychádza aj jeho nové EP s ďalšími nevydanými skladbami s názvom “attentioncore”. Pišta sa na ňom nebojí miešať ľahko stráviteľné rytmy s odkazmi na menej populárne žánre klubového sveta ako Vogue Music, Rave či Trance. O pár týždňov bude nasledovať remixové EP od rôznych producentov zo sveta a limitovaná platňa, ktorú si ako všetky vizuály producent dizajnoval sám.

S jeho rakúskym labelom “Mom I Made It” spustili na instagrame sériu recenzií, kde EP hodnotia známe celebrity ako rapperi Riff Raff, Juicy J či herec Michael Rappaport.

attentioncore EP
Streaming: http://fvlcrvm.lnk.to/attentioncore
Celebrity Reviews: https://www.instagram.com/stories/highlights/18010526713108791/

Homepage: http://fvlcrvm.com
Facebook: http://facebook.com/fvlcrvm/
Instagram: http://instagram.com/fvlcrvm/
Twitter: https://twitter.com/fvlcrvm
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7AjItKsRnEYRSiBt2OxK1y?si=R7NPdjW3RZ- ans2yvrzTBw
Soundcloud: https://soundcloud.com/fvlcrvm
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9x-_20QO7DwVTTNDyvH-dg

Zdroj: TS