Takýto Hope Red videoklip ste ešte nevideli!

“Obecné talentové bádanie bude” – hlási miestny rozhlas, keďže sa hľadá najväčší talent zatiaľ neznámej obce v novom videoklipe kapely HOPE RED. Dej sa odohráva v zlatej ére televíznych talentových show, keď ešte hudobníci nosili zelené saká a kravaty.

V klipe sa objavia aj skutočné hviezdy ako Dorka Greman a Ferenc Sebők z folklórneho súboru Csali, alebo Fanni Hostomská, študentka VŠMU. O zložení poroty ani nehovoriac, nechajte sa prekvapiť.

“Ďalší sen sa stal skutočnosťou, na chvíľu sme sa cítili ako naši rodičia a zároveň ako najväčšie hviezdy showbusinessu.” – povedal nemenovaný člen kapely. “Dlhé mesiace sme sa pripravovali, aby sme mohli natočiť tento ojedinelý súboj. Stojí za to si ho pozrieť.” – odkazuje režisér klipu.

Kto vyhrá a ako hodnotí jednotlivé produkcie hviezdna porota? Pozrite si videoklip!

Kapela Hope Red je aktívna od roku 2013, tento rok chystá vydanie prvého albumu s názvom ALBUM#1. Ich tvorbu sme doteraz mohli vidieť a počuť vo viacerých videoklipoch, medzi ktorými nájdeme napríklad gastro metalovú oslavu, gastro metalový koncert, inštrumentálne “lyrics video”, dokument o kapele s názvom “Musíš jesť!”, atď. Pre viac info navštívte profily kapely na Facebooku alebo Instagrame.

Zdroj: -hr-