Take Control is back! V čele s Computerartist již 21.10. ve Stormu

Jedna z nejstarších dnb klubových nocí fungujících doposud je legendární akce Take Control. Od roku 2006 přivezla do ČR nespočet zajímavých producentů. Po delší odmlce se opět vrací, aby vám představila jednoho z nejúspěšnějších českých neurofunk producentů Computerartist, který vydává na prestižním labelu Eatbrain

Doplní ho zkušený DEXIDE, který se za mixážním pultem objevuje již od roku 1999 a jehož sety nenechají nikoho v klidu. Dále se představí všem dobře známá partička Furious FreaksNo Cure a mladí a nadějní Mouzl a Dj Cherw.

Pořadatelé navíc vyhlásili DJ CONTEST pro 3 z vás, kteří hrajete dnb a myslíte si, že byste na této nadupané akci měli hrát. Soutěž se uzavírá ve čtvrtek 20.10.2016 ve 12:00. Více info k tomuto contestu naleznete na FB události.

Vstup na akci je 50 Kč do 22:00, poté za 90 Kč.
O volné vstupy a konzumaci na akci můžete soutěžit na Facebooku.
Více informací naleznete na Facebook události.

<<<  Biografie Computerartist  >>>

Marek Vehovský aka Computerartist je mladý, talentovaný producent a DJ ze severu Moravy, konkrétně z Havířova. Počátek jeho producentské kariéry se datuje někdy do roku 2008, kdy okouzlen zlomenými beaty a temnými zvuky neurofunkových producentů jako SPOR, NOISIA, PHACE atd., začal pracovat na tvorbě vlastních skladeb, s cílem se co nejvíce přiblížit svým vzorům.

computerartist1

Poprvé o sobě dal výrazněji vědět v roce 2009, kdy se na fórech objevila demoverze skladby Epistasis, která byla výsledkem spolupráce s jeho přáteli Qo a Equidem. Od této chvíle se s rostoucí kvalitou jeho skladeb bleskovým tempem dostává do podvědomí DNB komunity, jak u nás, tak následně i ve světě.

Získal několik ocenění, jako např. 4. místo v anketě o nejlepší skladbu roku 2009 v anketě CZECH DRUMANDBASS AWARDS 2009 za remix sklady od Psyeka s názvem Challenge The God, vítězství v anketě CZECH DRUM AND BASS AWARDS 2010 v kategorii talent roku, umístění v kategorii producent roku a skladba roku a vítězství v remixovém contestu na skladbu DESSERT od německých NEONLIGHT.

Computerartist jste mohli slyšet i na festivalových akcích, jako například LET IT ROLL, IMAGINATION FESTIVAL, THERAPY SESSIONS CZ, nebo FS Label Night.

take-control_flyer_web

Zdroj: Storm club