Tajči Gali – popová balada s unikátnym vizuálom

Dňa 30.11.2023 vypustila Tajči do sveta svoju novú skladbu s názvom Severka, v ktorej naplno ukazuje svoj hlasový potenciál zaručujúci husiu kožu. Táto popová balada je venovaná jej sestre, pričom vo všeobecnosti pojednáva o tom, aké je dôležité mať pri sebe osobu, ktorá ti vie na cestu zasvietiť vždy, keď je to potrebné. To, že táto skladba vyšla práve v tomto čase nie je náhoda, nakoľko sa perfektne hodí do zimného/vianočného obdobia.

Skladba dostala aj svoj vizuál, o ktorý sa postaral Martin Staňo ( https://www.youtube.com/watch?v=ZO6F5i9pVw4) a ktorý podľa jeho slov patrí k jeho najvydarenejším klipom.

Martin Staňo (režisér videoklipu Severka; okrem iného režíroval videoklipy interpretom ako Separ alebo Kali): ,,Tajči je mladá, veľmi talentovaná interpretka, ktorú rozhodne čaká svetlá budúcnosť. Nakoľko sa už pohybujem v tejto brandži istý čas, dovolím si tvrdiť, že ak bude pokračovať smerom ktorým sa uberá, veľa ženských interpretiek bude mať problém zastať si svoje miesto na scéne.”.

Tajči Gali: ,,Je to pre mňa najemotívnejšia vec, akú som kedy spravila. Je pre moju sestru, ktorá mi vždy ukáže ten správny smer nech je akýkoľvek a nech je akákoľvek situácia, je tam vždy pri mne. Pevne verím, že každý má svoju Severku vo svojich životoch, o ktorú sa môže oprieť a to nielen počas Vianoc alebo sviatkov. Videoklip je nádherný a touto cestou by som chcela poďakovať Martinovi Staňovi, ADissovi a všetkým, ktorí sa na ňom akokoľvek podielali.“

Tajči Gali – Severka (song credits)
– spev: Tajči Gali
– hudobná produkcia: ADiss
– mix&master: Fillipian
– videoklip: Martin Staňo (Gemini video)

Kto je Tajči Gali?

Tatiana Galambošová (umeleckým menom Tajči Gali) je 27-ročná slovenská speváčka a herečka pochádzajúca z Martina. Vo februári 2023 vydala svoje prvé EP s názvom Bez obáv obsahujúce 5 skladieb. Momentálne sa naplno venuje hudobnej tvorbe, pričom single vydáva na pravidelnej báze a skladby Sme slobodní, Z hlavy von alebo Harley Quinn sú toho dôkazom. Tajči spolupracuje najčastejšie s umelcami ako ADiss, Alan Murin, Dominika Mirgová, Dano Kapitán alebo Maxo Šrámek.

Tajči Gali – sociálne siete
Instagram:  https://www.instagram.com/tajci_gali/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2qgmE0kzhXWaKAm2P8rjqX
TikTok:  https://www.tiktok.com/@tajcigali
Youtube: https://www.youtube.com/@tajci_gali

Zdroj: TS