Taft Looks a Rádio_FM spúšťajú druhé kolo súťaže Fatt Kools!

Značka vlasovej kozmetiky spoločnosti Henkel, Taft Looks, v spolupráci s Rádiom_FM dnes odštartovali druhé kolo projektu Fatt Kools, ktorý sa zameriava na hudobne talentovaných mladých ľudí. Po prvom kole, ktorého víťazom sa stal Bratislavčan Martin Nemček so skladbou Balance, projekt pokračuje hľadaním talentovaného remixéra. Na rozdiel od prvého kola, v rámci ktorého súťažiaci prezentovali vlastnú hudobnú tvorbu bez ohľadu na hudobný štýl, druhé kolo prináša zmeny.

Remixéri, ktorí majú záujem zviditeľniť svoje hudobné schopnosti, si môžu zo stránky projektu www.fattkools.sk stiahnuť podklady k víťaznej skladbe z prvého kola a tú následne zremixovať podľa vlastnej chute či štýlu, ktorý preferujú. Hotovú nahrávku následne uploadnu na stránku projektu, kde sa bude uchádzať o hlasy širokej verejnosti. Projekt FattKools tak mladým remixérom prináša jedinečnú možnosť porovnať svoje schopnosti s inými remixérmi. O víťazovi druhého kola rozhodne odborná porota zložená zo zástupcov spoločnosti Henkel, Rádia_FM a v druhom kole ju doplní aj autor víťaznej skladby prvého kola Martin Nemček.

„Sme radi, že sa nám podarilo projekt posunúť do druhej fázy. S výsledkami prvého kola sme boli veľmi spokojní. Som presvedčený, že rovnako, ako sa nám podarilo objaviť mladého talentovaného hudobníka Martina Nemčeka, v druhom kole pomôžeme „nakopnúť“ kariéru rovnako šikovnému hudobnému remixérovi,“ hovorí Alex Suja zo spoločnosti Henkel Slovensko. „Fatt Kools má medzi poslucháčmi Rádia_FM veľmi pozitívnu odozvu a som rád, že v ňom môžeme spoločne pokračovať. Na rozdiel od prvého kola je to druhé o niečo špecifickejšie. Verím, že budeme mať možnosť nahliadnúť do hudobnej fantázie mladých talentov a cez jednotný základ porovnať, respektívne spoznať ich pohľad na svet prostredníctvom hudby. Teším sa na to,“ uzatvára Dušan Vančo, riaditeľ Rádia_FM.

Podklady na remix si môžu záujemcovia stiahnuť na stránke www.fattkools.sk. Svoje výtvory môžu zasielať do konca októbra. Vyhodnotenie je predbežne naplánované na 3.11. vo vysielaní Rádia _FM. Víťaz získa aj odmenu 300,- Eur.

Súťaž Fatt Kools organizuje spoločnosť Henkel Slovensko, značka vlasovej kozmetiky Taft Looks, a Rádio_FM. Ambíciou projektu je vytvoriť priestor na prezentáciu originálnej tvorby mladých talentovaných ľudí. Tým najlepším zároveň vytvorí podmienky pre čo najlepší štart ich kariéry. Víťazi jednotlivých kategórií budú mať možnosť spolupracovať sprofesionálnymi hudobníkmi a producentmi, za pomoci ktorých svoj „track“ spracujú v profesionálnom nahrávacom štúdiu. Následne bude širokej verejnosti predstavený na vlnách Rádia_FM, pričom sa z neho môže stať pravidelná rádiová rotácia. Ochranné krídla a odborný dohľad nad celým projektom poskytli známe mená z oblasti slovenskej hudobnej tvorby – Peter Dudák a Martin Žuži, známi zo skupiny Hex.

Viac o projekte Fatt Kools nájdete na www.fattkools.sk a www.facebook.com/fattkools

Fatt

O Rádiu_FM: Rádio_FM je programovou službou Slovenského rozhlasu. Sme hudobné rádio s presahom do kultúrneho priestoru orientovaného na náročnejšieho mladého poslucháča. Zabávame, vzdelávame, informujeme. Nechceme byť najpočúvanejšie, ale najpočúvateľnejšie rádio na Slovensku. Rádio_FM je iné. Odlišujeme sa hudbou i slovom. Vyberáme to najlepšie, čo na domácej i zahraničnej scéne vzniká. Od indie rocku, cez dubstep, hip-hop, world music, metal až po tanečnú elektronickú hudbu či džez. To všetko je neoddeliteľnou súčasťou našich playlistov vo dne i v noci. Témy, o ktorých hovoríme, sú témami_FM. Zaujímavé, aktuálne, vždy netradične spracované. Naši moderátori a dídžeji na vás z rádia nikdy nekričia. Hovoria. Aj podľa toho spoznáte Rádio_FM na prvé počutie. Viac informácií na www.radiofm.sk

O spoločnosti Henkel: So svojimi vedúcimi značkami a technológiami celosvetovo pôsobí v troch oblastiach podnikania: Starostlivosť o domácnosť, Starostlivosť o telo a Adhesive Technologies (Lepidlá Technológie). Spoločnosť, založená v roku 1876, so svojimi známymi značkami Persil, Schwarzkopf a Loctite globálne zastáva vedúce postavenie na trhu tak v spotrebiteľských ako aj priemyselných odvetviach. Henkel zamestnáva okolo 48 000 pracovníkov a v roku 2010 dosiahol tržby vo výške 15,092 mld. EUR a upravený prevádzkový zisk vo výške 1,862 mld. EUR. Prioritné akcie Henkel sú evidované v indexe DAX a Henkel sa radí medzi 500 obratovo najsilnejších spoločností sveta (Fortune Global 500). Spoločnosť Henkel Slovensko, ako súčasť Henkel Central Eastern Europe, dosiahla v roku 2010 na domácom trhu obrat vo výške 85,4 milióna EUR. Ku koncu roka 2010 spoločnosť zamestnávala 472 pracovníkov. Viac informácií na www.henkel.sk

Zdroj: Beata Bobulová, PR manažér projektu
Publikoval: Redakcia GREGI.NET