T.A.O.: Marco V už tento piatok v klube Sasazu!

Již tento pátek poctí Českou republiku exkluzivním čtyř hodinovým setem populární holandský DJ Marco V. V Praze se v klubovém prostředí představí vùbec poprvé, a tentokrát přijede se speciální umìleckou audiovizuální show, která nese název T.A.O. T.A.O je novým konceptem, se kterým nyní Marco V cestuje po svìtì. Název je zkratkou výrazu The Art Of, který nyní přichází v mnoha podobách, formách a zpùsobech.

Holešovický klub SaSaZu se návštìvníkùm otevře ve 21.30. Party ve 22.00 odstartuje přední český DJ/Producent Michal Poliak. Ve 23.00 si pro vás přichystá porci toho nejlepšího electra velmi speciální host, tajemný muž se zelenou maskou, který si říká Dr. Lektroluv. Hodinu po pùlnoci nastoupí očekávaný Marco V ve čtyřhodinovém audiovizuálním setu, který bude sám koordinovat, synchronizovat a ovládat spolu se svou audovizuální show. V 05.00 zahraje závìrečný set opìt Michal Poliak. Předpokládaný konec je plánován na šestou hodinu ranní. Kromì jiného se mùžete tìšit na vysoce kvalitní L´accoustics Kara sound systém a nìkolik metrù čtverečních LED obrazovek, které ještì více umocní váš zážitek z audiovizuálního setu Marca V.

Poslední vstupenky jsou v prodeji v síti www.ticketpro.cz za současnou cenu 550 Kč. Na místì pak bude možné vstupenky zakoupit za 650 Kč. Ti nejnáročnìjší si mohou také zakoupit VIP vstupenky za 1500 Kč, které umožňují vstup do VIP galerií SaSaZu.

TIMETABLE
21.30 – Doors open
22.00 – Michal Poliak
23.00 – Dr. Lectroluv
01.00 – Marco V
05.00 – Michal Poliak
06.00 – End

Marco V

Zdroj: United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET