Sziget premiéruje aftermovie, zahajuje ním predpredaj na rok 2018.

Maďarský Sziget, jeden z najobľúbenejších európskych festivalov aj medzi slovenskými fanúšikmi, predstavuje aftermovie. Uvidíte v ňom nielen koncerty headlinerov leta 2017 ako Pink, Maclemore & Ryan Lewis či The Chainsmokers, ale aj jedinečnú a čarovnú atmosféru, ktorú Sziget má.

Permanentky na Sziget 2018 sa budú predávať už od 8. novembra. Okrem najlacnejšej ceny získajú Szigeťania, ktorí si kúpia lístok počas prvých 24 hodín predaja od organizátorov aj špeciálne darčeky.

Aftermovie je niečo, o čom netreba čítať, ale treba ho vidieť :) Či už na facebookových pages alebo na YouTube. Sziget festival 2018 aftermovie – https://youtu.be/w6G26rLsryQ

Predaj permanentiek na Sziget festival 2018 začína 8. novembra o 12:00. Fanúšikovia, ktorí si kúpia lístky počas prvých 24 hodín predaja získajú exkluzívny Szitizen Prime balíček. V tom nájdu tričko určené len pre Szigeťanov Prime, zápisník, šnúrky do topánok, odznak, puzzle dielik. Všetky tieto skvelé vecičky nie je možné kúpiť, sú určené len pre Szigeťanov, ktorí kúpia permanentky v čase od 8. novembra 12:00 do 9. novembra 12:00.

Najšpeciálnejším darčekom bude tričko. To sa nesie v téme tohtoročného Szigetu a plánovanej Love Revolution. Na výber budú štyri témy – peace, green planet, against racism, human rights. Love Revolution je mierovou iniciatívou, ktorá spája Szigeťanov na celom svete a ich snahu o vytvorenie lepšieho miesta pre život. Viac info na https://szigetfestival.com/sk/love-revolution.

Sziget festival je jedným z najlepších a najväčších európskych festivalov. Ten v roku 2018 sa bude konať v termíne 8. až 15. august 2018 na krásnom zelenom Ostrove slobody v centre Budapešti. Už čoskoro zverejnia organizátori prvé mená 26. ročníka festivalu, pravidelný update môžete mať aj vy, či už cez web www.szigetfestival.com, alebo newsletter či Facebook.

Zdroj: TS