Synthesia 2011: Zhrnutie + nové info!

Syntéza (z gréck. syn-thesis) znamená spájanie, zlučovanie jednotlivých častí, zložiek do celku. Zlučujeme časti, aby sme vytvárali niečo nové, aby sme ich dávali do vzájomnej súvislosti, aby sme našli spoločnú harmóniu.

Synthesia znamená spájanie neobyčajnej tanečnej hudby a slovenských clubberov do jedného celku. Tento celok vytvára párty, ktorej ciele sú od začiatku pevne stanovené: nájsť  a získať si slovenské publikum, ktoré žiada viac ako obvyklých pár drinkov a potom už len natiahnuté ruky dja, hrajúceho aktuálne rádiové odrhovačky, predávané pod značkou house, v horšom prípade techno.

Synthesia

Nie je to jednoduché, no my sa nevzdávame hneď na začiatku, ako to často bývalo v tejto oblasti zvykom.  Myslíme to s kvalitnou hudbou vážne a preto sme vám minulý rok priniesli 3 párty s kvalitnými headlinermi, pre ktorých to bola slovenská premiéra. A pokiaľ ste doteraz nemali možnosť alebo potrebu navštíviť nás, prinášame vám krátky video zostrih z každej Synthesie, aby ste získali predstavu o tom, čo bolo a samozrejme, čo bude!

V apríli to bol náš prvý hosť, jeden z najtalentovanejších producentov súčasnosti, Španiel Henry Saiz:

V októbri k nám zavítal fantastický dj a dvorné meno Bedrocku, Izraelčan Guy J:

A na Vianoce nás potešil v naozaj bláznivom žúre skvelý chlapík Matt Thomas, známy vo svete hudby ako King Unique (UK):   

Za tieto videá by sme chceli poďakovať Martinovi Gálikovi z agentúry Madness za skvelú prácu.  Môžete nás sledovať aj na Mixcloude, kde nájdete niektoré live sety z minulých Synthesií.

Toľko k Synthesii 2011. Čo bude v novom roku? Sami nevieme. Plány sú veľké, všetko bude záležať v konečnom dôsledku iba na Vás. No jedna istota tu predsa je: najväčšia Synthesia, akú sme doteraz robili a rovno s dvomi headlinermi. 18. Februára sa prvýkrát predstaví na Slovensku svetoznámy Holanďan  Eelke Kleijn a ikona maďarskej tanečnej scény – Dandy. Podrobnosti nabudúce, pre nedočkavých je tu facebook.  Neradi sa opakujeme, no naozaj sa máte na čo tešiť. Stay tuned!

Henry

https://www.sensitivepeople.eu
https://www.media4m.sk
https://www.facebook.com/SynthesiaSK
https://www.mixcloud.com/synthesia2011/

 
Zdroj: Synthesia crew
Publikoval: Redakcia GREGI.NET