Symfónia ľadu predstaví až 12 medailistov Olympijských hier naraz!

To sme na Slovensku ešte nezažili! Akrobacie na ľade a krasokorčuľovanie na živý spev! Symfónia ľadu ponúkne divákom až 12 medailistov Olympijských hier naraz! Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu sa 8. októbra predstavia olympijský víťaz z roku 2002 Alexej Jagudin ale aj spevácke esá Daniel Hůlka či Eva Urbanová. 

Ak chcete zažiť dokonalú krasokorčuliarsku show, máte jedinečnú příležitosť. Symfónia ľadu ponúkne divákom až 12 medailistov Olympijských hier naraz! Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu sa 8. októbra predstavia olympijský víťaz z roku 2002 Alexej Jagudin aj s partnerkou. V show sa objaví aj olympijský víťaz z Turína Maxim Marinin, ktorý získal zlato v kategórii športových dvojíc s partnerkou Totmianinovou a víťazi kategórie tanečných párov Tatiana Navková a Roman Kostomarov. Zo známych dvojíc sa predstavia aj Maria Petrová a Alexej Tichonov alebo Albena Denková a Maxim Staviski.

„Fanúšikovia sa môžu tešiť na krasokorčuľovanie na živý spev, čo sme doteraz na Slovenku ešte nemali možnosť zažiť! Uvidia aj akrobatov medzi ľadom a strechou štadióna a skupinové tanečné kreácie. Máme pripravené aj prekvapenie. Po boku najväčších majstrov svetového krasokorčuliarstva sa predstavia aj budúce hviezdy v podaní slovenských talentov!“ Prezrádza detaily programu šéf agentúry 212 Roman Hodoň.

V programe zaspieva desať spevákov. České hviezdy Eva Urbanová, Daniel Hůlka, Petra Peterová doplnia sólisti z Moskvy. Diváci sa môžu tešiť na operné piesne a rockové i muzikálové skladby. Fanúšikom na nádherné skladby na ľade zatancuje olympijský víťaz z roku 2002 Alexej Jagudin.

„Ako súťažiaci na Olympiáde som bojoval sám za seba, v tejto show som súčasťou veľkej choreografie a mám zodpovednosť voči ostatným aktérom. Do Bratislavy sa veľmi teším, už som tu korčuľoval.  Osobitne vo vašom meste si pamätám publikum, ktoré krasokorčuľovaniu rozumie a vie oceniť potleskom, keď sa jazda podarí!“ Teší sa Alexej Jagudin.

Na show nakoniec nedorazí český zástupca Michal Březina, ktorý má športové povinnosti v Japonsku.

„Michal Březina sa ospravedlňuje svojim fanúšikom, ale bol nominovaný do výberu Európy na Japonský pohár. Ten sa uskutoční práve v termíne show Symfónia ľadu. Michal verí, že po Olympiáde 2014 v Soči prinesie na ďalšiu show ukázať víťaznú medailu!“ Vysvetlil tréner a bývalá hviezda svetového krasokorčuľovania Viktor Petrenko.

Vstupenky na show Symfónia ľadu sú v predaji v sieti Ticketportal a na www.ticketportal.sk. Lístky zakúpené na pôvodný aprílový termín zostávajú v platnosti.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Jaroslav Urban