Switch Therapy Vol.3 Deltaphoenix & Optimal, 5.7.2013 – Switch club, Tatranská Lomnica.

Po dvoch úspešných akciách Switch Therapy, kde sa vám predstavili mená ako Beatprox, RobX, Volmax, Osho, Unknown, sme pre vás pripravili ďalšiu temnú jazdu.

Akcia sa uskutoční v útulnom klube Switch v Tatranskej Lomnici vo Vysokých Tatrách. Môžete sa tešiť na tučný soundsystem, projekciu, svetlá a mnoho ďalšieho…

✰SPORE /SK – Michal a.k.a Spore pôsobiaci v FJJ CREW pochádza z Košíc, kde sa narodil a momentálne aj žije. S hudbou sa stretával ako každý iný už odmalička. V mladom veku sa venoval počúvaniu rôznorodých hudobných štýlov až sa nakoniec prepočúval k drum and bassu. Obľúbeným subžánrom je neurofunk, ktorý neskôr začal sám hrávať. Dnes sa venuje aj vlastnej produkcii. Dj´skú kariéru začal v roku 2008 a hráva dodnes. Hráva prevažne neurofunkové sety ,ale nemá problém obmeniť set iným subžánrom.

https://www.facebook.com/msspore?fref=ts
https://www.facebook.com/SporeDJ
https://soundcloud.com/spore-1

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/555902″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

★Optimal /CZ★ – Filip Zapletal aka Optimal is 20 years old Dj and producer from Czech Republic, specifically from Mohelnice. Mohelnice is small town, lying in Moravia. Filip get to drum and bass, thanks his friend Dubtrax, who showed him this absolutely amazing style of electronic music. Drum and bass fascinated Filip so much, he started with mixing music on PC at it was when he was 16 years old. Playing on the PC was boring for him, so he started with production his own music. He started with making instrumentals and slower stuffs and it was when he was 18 years old. After producing slow things began to compose DRUM AND BASS and dubstep too. This was it it, what he was looking for.! So now devotes Philip production for nearly 3 years. He has signed tracks on labels like Dissected Culture, Synchroniccity, DC Indolence, his neigbor label from Slovakia Darktide Rec, Sick Brain Recordings and forthcoming release on Overtech Recordings and this label is his greatest succes. His dream is to start his own label, which will give you probably the best and most original music.

Labels:
Close2death Recordings
Dissected Culture
DC Indolence
Overtech Recordings
Sick Brain Recordigns
Darktide Recordings
Synchronic City Recordings
Synergist Recordings
Nu Venture Records

https://soundcloud.com/optimaldnb
https://www.facebook.com/pages/Optimal/181117905257423?fref=ts

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/1486118″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

★Deltaphoenix /CZ★ – Pavel Beran alias Deltaphoenix je 19-ti letý dj z Mohelnice na střední Moravě. O elektronickou hudbu se začal zajímat již od 14-ti let kdy si pustil poprvé uslyšel rytmus DnB. Tento hudební styl ho zcela pohltil a dával mu do těla enegrii a chtěl proniknout do “tajů“ DnB scény. Na začátku roku 2010 po usilovném šetření financí kupuje své první cd-playery na kterých začíná zkoušet své první mixy. Po nějakém pátku hraní zjistil, že cd nebude to pravá vášeň a po prvním osahaní gramofonu prodává cd-playery a kupuje své první vinyly a gramofony. Momentálně vlasní okolo 70 vinylů. Jeho styl je různorodý, není omezený na jednu odnož DnB. Nyní je členem BaSSDrive crew se kterými se snaží podporovat místní DnB scénu v podobě pořádání večírků plných zlámaných beatů. Pomalu se začíná objevovat na různých akcích po ČR.

https://www.facebook.com/pages/Ultimate-Crew/129411540125
https://www.facebook.com/pages/Deltaphoenix/187955711237422?fref=ts
https://www.mixcloud.com/deltaphoenix/mix-for-a-party-inpest-lostice/

✰OSHO /SK – Osho, vlastným menom Peter, pochádza z Popradu, kde aj žije. S elektronickou hudbou sa prvý krát stretol ešte na základnej škole. Jednalo sa o rôzne boogie rytmy žánru Bomfunk Mcs a o breakbeat. Okolo roku 2005 mu učaroval techhouse a techno, no postupom času začal čoraz viac navštevovať drum and bassové akcie, až nakoniec ostal pri zlomených beatoch. Okrem drum and bassu mu učaroval taktiež dubstep a vďaka jeho polovičke aj trap music :) V súčasnosti je členom crew Essential Sounds a taktiež je spoluzakladateľom Switch Therapy. Obľúbuje všetky subžánre drum and bassu, no na akciách hráva prevažne darkstep, crossbreed a techstep. Medzi jeho obľúbených producentov patria napr. Sinister Souls, Gorebug, Counterstrike, Cooh, Donny, Machine Code, Freqax, Zardonic, Terror east, Ca2k, Dub Elements, Gein, Bratkilla, Fragz, C-Netik a mnoho ďalších.

https://www.facebook.com/boro.sajgon?fref=ts
https://www.facebook.com/EssentialSoundsDnb
https://www.facebook.com/pages/Switch-Therapy-Crew/257753871036337

✰UNKNOWN aka NEURO /SK – Vlastným menom Patrik pochádzajúci zo Spiša, kde momentálne aj žije a je jedným zo zakladateľov Switch Therapy sa prepočúval rôznymi žánrami hudby, no v roku 2008 prišiel zvrat kedy počul prvý krát drumandbass, ovplyvnený neurofunkovým setom sa postupom času začal venovať hraniu NF.
Prostredie, v ktorom sa vyvíjal a formoval nebolo vždy temné, nepohrdne ani liquidom či deepom a dubstep mu nie je taktiež cudzím, no svoju vášeň rozvíja v subžánry neurofunk, ktorý si zamiloval a venuje sa jeho hraniu a produkcii. Medzi jeho vzory patria Audio, Computerartist, Yanntek, Exorcist, Jade, Obsidian, Dyamorph, Qo, Noisia, Axi, Nais, Neural, Spor, Receptor, Forbidden Society, Kung a ďalší, no v jeho setoch prevažuje viac ruská dnb scéna.

https://www.facebook.com/SuprSkunk?ref=tn_tnmn
https://soundcloud.com/emz-sector-9

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/8775143″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Line up:
21:00-23:00 Osho
23:00-01:00 Spore
01:00-03:00 Deltaphoenix & Optimal B2B
03:00-05:00 Unknown
05:00-06:00 Big Bang After Party s Djs

Akciové drinky na bare !!!
Vlez: 3eura
https://www.facebook.com/pages/Switch-Therapy-Crew/257753871036337

Zdroj: Switch Therapy Crew