Svojšice 2012: Pan-Pot prvý raz v Čechách na festivale!

Ještì před pár lety dj- a producentskou dvojici PAN-POT témìř nikdo neznal. Bìhem krátké doby se ale z berlínského dua ze stáje Mobilee Records stala svìtovì známá dvojice, kterou bookuje de facto celý svìt. Jednou ze zastávek jejich letní tour bude i festival Svojšice, kde Pan Pot odehrají své premiérové vystoupení v ČR.

Berlínský techno act PAN-POT funguje od roku 2005, kdy ještì v tříčlenné sestavì vydal debut s názvem Copy & Paste. Hlavními aktéry projektu tehdy byli Tassilo Ippenberger, Thomas Benedix a Marco Resmann. Poslední z jmenovaných v r. 2006 projekt opustil.

PP

O dva roky pozdìji už jako oficiální duo vydali desku Pan-O-Rama. V rámci turné k albu v zimì 2008 procestovali Kolumbii, Japonsko, USA, Polsko, Španìlsko, Portugalsko, Francii a Švýcarsko.

V roce 2011 vystoupili poprvé na Ibize na jedné ze slavných parties ze série Cocoon Heroes v klubu Amnesia. Letos dvojici v rámci kompilace Back to Back vol. 6 vychází speciální DVD, které dùkladnì mapuje jejich témìř roční world tour. Kromì dokumentu zde najdete na dalších dvou discích oblíbené skladby z domovského labelu Mobilee a autorské vìci. Dùkazem stále rostoucí popularity této dvojice je i pozvání na letošní vydání nìmeckého Time Warpu. A dobrou zprávu máme i pro domácí fanoušky téhle techno dvojky. PAN-POT letos v červnu zavítají konečnì i k nám do České republiky. Svou premiéru zde odehrají 29. června 2012 na letním festivalu Svojšice!

PAN-POT jsou headlinery kryté techno haly festivalu Svojšice, na kterém dále vystoupí Sven Väth, Eric Prydz, Adam Beyer a další.

Summer festival Svojšice 2012
pátek 29. června 2012
Letní areál Svojšice u Pardubic
https://www.facebook.com/events/364419636919055/
www.svojsice.cz
https://www.facebook.com/svojsice

Zdroj: PR FESTIVAL SVOJŠICE
Publikoval: Redakcia GREGI.NET