Svojšice 2012: Joris Voorn!

Pokud jste si mysleli, že zahraniční line up festivalu Svojšice byl definitivnì uzavřen, jste na omylu. Organizátoři akce do letního areálu přiváží další jméno, které je českému publiku velmi dobře známé. Dne 29. června do ČR dorazí holandský dj a producent, který rozhodnì umí zatřást tanečním parketem -Joris Voorn!

Joris Voorn už v Čechách vystoupil nìkolikrát, a ani na festivalu u nás nezahraje poprvé. Jeho popularita a oblíbenost ale bìhem posledních let stále stoupá a talentovaný Holanďan momentálnì mezi nejžádanìjší jména na poli techno, tech-house i house music.

Joris Voorn

Vloni byl společnì s kolegou 2000 and One rezidentem halovky Sensation White, jeho skladby Incident nebo The Secret se staly masivními hity a vévodily tanečním parketùm po celém svìtì. Na Svojšicích Joris předvede i svou „temnìjší“ stránku, ke které budou patřit i další neménì známé skladby z Voornova labelu Rejected a mnohých dalších renomovaných značek, na kterých vydává.

Jak jsme váš již informovali, techno line up se kompletnì přesouvá na otevřenou scénu, na které kromì Jorise Voorna vystoupí headliner Sven Väth, John Digweed, Adam Beyer, Cristian Varela, PAN-POT a další.

Summer festival Svojšice 2012
pátek 29. června 2012
Letní areál Svojšice u Pardubic
https://www.facebook.com/events/364419636919055/
www.svojsice.cz
https://www.facebook.com/svojsice

Zdroj: PR FESTIVAL SVOJŠICE
Publikoval: Redakcia GREGI.NET