Svojšice 2012: Jeremy Olander – Objav Erica Prydze!

O hudebních schopnostech a talentu mladého švédského dje a producenta Jeremyho Olandera není pochyb. Není totiž žádná náhoda, že si ho jako support na celosvìtové tour, jehož zastávkou je i festival Svojšice, vybral sám headliner festivalu Eric Prydz!

Švédský talent Jeremy Olander se dostal do hledáčku Erica Prydze celkem nedávno a zaujal ho natolik, že si ho Prydz vyžádal jako doprovodného dje na své svìtové turné, bìhem kterého se 29. června představí i v letním areálu Svojšice.

Jo

Jeremy se mimo jiné zúčastní jako speciální host nového formátu velkolepé show Erica Prydze – tzv. Epic show. Premiéra probìhne 2. dubna v Londýnì a kromì kvalitní hudební produkce představí i ty nejmodernìjší technologické trendy. Dále se objeví premiérovì na Ibize a v mnohých dalších zahraničních klubech a na festivalech.

Pokud máte rádi melodický progressive sound smìřující až k temnìjšímu šlapavému technu, nemìli byste si Jeremyho na Svojšicích nechat ujít!

Jeremy Olander vystoupí na festivalu Svojšice společnì s dalšími zahraničními djs Svenem Väthem, Ericem Prydzem, Adamem Beyerem, PAN-POT a dalšími.

Summer festival Svojšice 2012
pátek 29. června 2012
Letní areál Svojšice u Pardubic
https://www.facebook.com/events/364419636919055/
www.svojsice.cz
https://www.facebook.com/svojsice

Zdroj: PR FESTIVAL SVOJŠICE
Publikoval: Redakcia GREGI.NET