Svojšice 2012: Headlinerom bude Eric Prydz!

Festival Svojšice 2012 ve svém programu nabídne hned dvì velké osobnosti svìtové taneční scény. Prvním odtajnìným jménem je autor megahitu Call On Me, švédský legendární producent Eric Prydz. Další novinky ohlednì organizace festivalu včetnì jména druhého headlinera se dozvíte již brzy.

Eric Prydz

Produkce Erica Prydze patří k jedné z nejhranìjších a nejprodávanìjších vùbec. Obrovský úspìch zaznamenalo hned nìkolik jeho skladeb. Kromì Call On Me stojí za zmínku i slavný track Piano, který v letech 2010 – 2011 zařadili do svých playlistù rádia a djs z celého svìta. Není divu, že termíny svých vystoupení má naplánované i na nìkolik let dopředu.

Organizátorùm festivalu se přesto podařilo témìř nemožné: Prydzùv management definitivnì potvrdil Ericovu účast na Svojšicích 2012, které se tak stanou jeho prvním oficiálním festivalovým vystoupením v České republice! Kromì kvalitní hudební produkce se návštìvníci ve svojšickém letním areálu mohou tìšit na speciální vizuální 3D show na velkoplošných LED stìnách.

Jméno druhého neménì slavného headlinera a další novinky budou prozrazeny již velmi brzy. Pro více informací sledujte oficiální web www.svojsice.cz.

Summer festival Svojšice 2012
pátek 29. června 2012
Letní areál Svojšice u Pardubic

Zdroj: PR FESTIVAL SVOJŠICE
Publikoval: Redakcia GREGI.NET