Svojšice 2012: Eric Prydz nepricestuje, vystúpi až na jeseň!

Management Erica Prydze zrušil již oficiálnì potvrzené vystoupení na festivalu Svojšice 2012. Dùvodem této náhlé zmìny je Ericovo tour po USA. Svojšice tak bohužel patří mezi dalších 20 evropských akcí a festivalù, které jeho management takto přesunul či zrušil. Promotér festivalu s managementem Erica Prydze momentálnì pracuje na náhradním termínu jeho vystoupení v ČR, které by se mìlo uskutečnit na podzim 2012, jak je uvedeno v prohlášení managementu níže.

Dùvodem zrušení hned nìkolika vystoupení po Evropì je délka cesty do USA. Jelikož Prydz zásadnì nelétá a cesta mu zabere přibližnì dva týdny, stal se právì tento počet dní osudným mnoha parties a festivalùm včetnì Svojšic 2012. Organizátor festivalu Svojšice nyní domlouvá náhradní termín Prydzova vystoupení v Praze, které by mìlo probìhnout na konci října. Do konce dubna bude zveřejnìno konečné datum včetnì konceptu celé podzimní akce.

Prydz

Prohlášení organizátora: „Okamžitì jsme začali jednat s adekvátnímy headlinery o možném zastoupení Ericova času na festivalu Svojšice 2012. Tato situace nás velmi mrzí, bohužel ji ale nijak neovlivníme. Snažili jsme se festival posunout o týden dříve, management toto ladil i s promotérem USA tour, ale ani tato možnost vzhledem k nìkolikadennímu přesunu do USA nevyšla. Všem našim příznivcùm dìkujeme za pochopení. Ericovu show si společnì užijeme na podzim 2012.“

Summer festival Svojšice 2012
pátek 29. června 2012
Letní areál Svojšice u Pardubic
https://www.facebook.com/events/364419636919055/
www.svojsice.cz
https://www.facebook.com/svojsice

Zdroj: PR FESTIVAL SVOJŠICE
Publikoval: Redakcia GREGI.NET