Svojšice 2012: Adam Bayer ďalšou hviezdou festivalu!

Line up festivalu Svojšice se začíná pomalu ale jistì zaplňovat hvìzdami svìtového formátu. Po Ericu Prydzovi a Svenu Väthovi festival odkrývá jméno dalšího headlinera, který potìší zejména fanoušky moderního a energického techna. Své vystoupení potvrdil šéf labelu Drumcode a jeden z nejlepších techno djs současnosti Adam Beyer!

Adam Bayer

Adama Beyera není třeba domácímu publiku představovat. V České republice vystoupil úspìšnì již nìkolikrát, jeho vystoupení na Orion Hall v roce 2000 se stalo legendárním. Zástupce tzv. „švédské školy“ je již léta celosvìtovì proslulý svými sety a tracky, které nepostrádají energii a zároveň nezapomínají na aktuální trendy v oblasti stylu techno. Na jeho značce Drumcode vycházejí releasy tìm nejvìtším osobnostem na poli techno music. Beyer je zároveň velkým inovátorem a stále objevuje a pomáhá mladým talentovaným producentùm.

Adam Beyer se po Ericu Prydzovi a Svenovi Väthovi stává jedním z dalších headlinerù letošních Svojšic a není zdaleka posledním hvìzdným jménem!

Summer festival Svojšice 2012
pátek 29. června 2012
Letní areál Svojšice u Pardubic
https://www.facebook.com/events/364419636919055/
www.svojsice.cz
https://www.facebook.com/svojsice

Zdroj: PR FESTIVAL SVOJŠICE
Publikoval: Redakcia GREGI.NET