Svetoznámy producent DATSIK prvý raz v ČR!

Kanadská dubstepová ikona DATSIK (EX7, Firepower Recs) se ve středu 17.09. poprvé představí v České republice v hlavním „stánku“ bass music – pražském klubu STORM!

Datsik, vlastním jménem Troy Beetles, na začátku své kariéry začíná experimentovat s hip hopem, ale poté, co se v roce 2008 potkává s další dubstep legendou Excisionem, se naplno začíná věnovat bass music.

datsik3

Na jaře roku 2008 vydává svůj první singl a o rok později se jeho 10 tracků umisťuje na první příčce Beatportu. Datsik také spolupracuje s velkými jmény nejen bass music scény, nejčastěji s již zmiňovaným Excisionem a jeho kolegou Downlinkem, ale také s The Crystal Method, Noisií, Wu-Tang Clanem, nebo Diplem. Remixuje také tracky od nejznámějších producentů jako jsou Skrillex, Example, MGMT nebo DJ Fresh a hraje na největších festivalech světa, např. Ultra Music, EDC Las Vegas nebo Shambhala.

Pokud tedy chcete vidět tuto hvězdu světového formátu v akci, určitě si nenechte ujít jeho vystoupení v klubu Storm! O support se postarají Bass Drop DJs ve složení Hlava, Low Tact, Woostep, Ollie Torr, S-BisH, Tezet MagNet a nadějný český producent Merak, který má za sebou několik úspěšných releasů.

Na druhé stage, která bude patřit liquid funku & drum and bassu, se představí DJs Blofeld, Fallen Geminy, Furious Freaks, No Cure, Sufuski.

Vstupenky jsou v prodeji exkluzivně v síti Ticketportal za krásných 190kč + poplatek a rychle mizí, doporučujeme tedy neotálet s koupí, pokud se chcete na vystoupení dubstepového mága Datsika určitě dostat!

Facebook event.: https://www.facebook.com/events/305226649658155

datsik-web_flyer

Zdroj: Storm