Svetoznáma párty Hospitality už o pár dní!

Tanečná udalosť roka sa blíži. 31. marca sa v priestoroch trenčianskeho výstaviska Expo Center uskutoční najväčšia indoor drum and bass akcia v histórii Slovenska. Po prvý krát má domáci fanúšik možnosť zažiť naživo Hospitality, kultovú párty, ktorá privádza davy do tanečného šialenstva po celom svete.
Hospitality

Poslednú marcovú sobotu do Trenčína zavítajú top hviezdy súčasného drum and bassu, fanúšikovia sa môžu tešiť na známe mená ako HIGH CONTRAST, NETSKY, či na rakúsku dvojicu CAMO & KROOKED. Slovenské farby bude hájiť v súčasnosti najznámejší producent, miláčik domácich i zahraničných pódií – B COMPLEX. Všetky hviezdy vydávajú svoje skladby na britskom vydavateľstve Hospital records, známom svojou kvalitnou produkciou, ktorá sa okrem drum and bassu, venuje aj mnohým iným žánrom tanečnej elektroniky. Dôkazom toho sú vypredané sály po všetkých kontinentoch, stačí spomenúť mestá Los Angeles, Londýn, Sydney, Toronto, Antverpy či Zurrich.

Hospitality


„Hospitality je fenomén ktorý už dávno prekročil hranice drum and bassu, je to neopakovateľná noc kvalitných tanečných setov, plná úžasnej atmosféry od začiatku až do úplného konca v ranných hodinách“ dodáva Jozef Šiarik, PR manager usporiadateľskej agentúry Site Production.

Okrem bohatej hudobnej nádielky sa v rámci večera uskutoční slávnostné vyhlásenie výsledkov SLOVAK DRUM AND BASS AWARDS 2011, ankety, v ktorej slovenskí fanúšikovia hlasujú za najlepších Djov, producentov na scéne.

Hospitality

Popri klasických vstupenkách sú v ponuke aj VIP vstupy, tie v sebe zahàňajú množstvo výhod ako autogramiádu headlinerov, druhý VIP stage či oddychové lounge sedenie s čajovňou.

Z počtu predaných vstupeniek je už teraz zrejmé, že prvá HOSPITALITY bude zároveň najväčším tanečným eventom súčasnosti. Organizátori upozorňujú, že kapacita Výstaviska Expo Center je obmedzená, nákup vstupeniek by si preto návštevníci určite nemali nechať až na poslednú chvíľu.

Vstupenky na akciu sa v sieti Ticketportal momentálne predávajú 19,40 EUR. Cena limitovaných VIP vstupeniek je 26,90 EUR. Viac informácií o párty Hospitality nájdete na oficiálnej stránke www.hospitalitydnb.sk

HOSPITALITY Slovakia
31. 3. 2012, Trenčín – Expo Center
HIGH CONTRAST [uk]
CAMO & KROOKED [at]
NETSKY [bel]
B-COMPLEX [sk]
STAMINA MC [uk]
+ výber špičky sk/cz scény

Hospitality

Zdroj: Hospitality
Publikoval: Redakcia GREGI.NET