Svetoznáma party Hospitality opäť na Slovensku.

V rámci svojho aktuálneho európskeho turné zavíta svetovo populárna drum&bass party HOSPITALITY už po 3. krát na Slovensko.  Už 16. Novembra sa môžu fanúšikovia v Bratislave opäť tešiť na top djov tohto tanečného žánru, avšak tentoraz pri limitovanom počte vstupeniek.

Tretia  slovenská edícia party vydavateľstva Hospital records sa odohrá exkluzívne so striktne limitovanou kapacitou. Sobotu 16. Novembra sa tanečná udalosť tejto jesene odohrá v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC) s pridruženým Hopkirk barom. Organízatori stanovili  kapacitu celého priestoru na 1000 miest, ktorú podľa vyjadrení nechcú prekročiť.

hospitality

„Po veľkom halovom jarnom vydaní Hospitality Slovakia sme sa rozhodli pripraviť túto party v o niečo menšom duchu. To prinesie návštevníkom zaručene väčší komfort a hlavne rodinnejšiu atmosféru, ktorá im dovolí zažiť hlavné hviezdy určite podstatne intenzívnejšie.“ dodáva PR manager Jozef Šiarik.

Program v hlavnej MMC sále samozrejme prinesie top zástupcov britského vydavateľstva Hospital records.  Na čele jednoznačne s talentovanou rakúskou dvojicou Camo & Krooked, ktorá okrem starších megahitov prinesie vo svojom vystúpení aj nové skladby z ich absolútne čerstvého albumu Zeitgeist. O niečo atmosferickejšie sféry d&b predvedie Brazílčan S.P.Y a opozitne extra tanečný set sa dá očakávať od mladého Angličana menom Metrik. Samozrejme nesmie opäť chýbať ani slovenský producent B-Complex, ktorého najslávnejšia skladba Beautiful Lies vyšla práve na Hospital records.  Návštevníci sa tu môžu tešiť  na výrazne posilnený sound systém & light park a taktiež na štandardne efektné dekorácie a vizualizácie.

camo_a_krooked

Špecialitou akcie bude tentoraz aj plnohodnotný druhý stage, ktorý zaujme vyznavačov alternatívnejšieho zvuku drum&bassu s taktiež kvalitným obsadením. Signall_FM stage bude hostiť až dvoch zástupcov zahraničnej scény, ktorých mená budú s kompletným slovenským djským zastúpením odhalené už čoskoro.

Vstupenky na HOSPITALITY Slovakia v limitovanom počte  1000ks je možné zakúpiť do konca októbra za cenu 17,90 v sieti Ticketportal (https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17758). K dispozícii je i obmedzená séria VIP vstupeniek, prinášajúcich množstvo výhod ako VIP balkón, welcome drink, či extra bar. Tie sú v predaji za 25,90€.

Viac info o tejto jedinečnej akcii nájdete na stránke www.letitroll.sk

Hospitality2013-artwork

Zdroj: LiR