Svetová slovenská produkcia: Dodo & Lander ft. Dalila.

Chalani z producentskej dvojice Dodo & Lander veľmi radi pokúšajú hranice svojho potenciálu. Nech už je to potenciál tvorivý, všedný alebo aj všeobecný. Pri produkcii singla „Let It Shine“ sa pomaly začalo zdať, že hranice začínajú byť na dosah.

Od jesene minulého roku tu ale máme jar a ten potenciál priebežne pri tvorbe stále rastie. Práve 24. apríl je deň, ktorý sa oficiálne pripisuje k vydaniu 28. singla od Doda & Landera na labeli D&L Records.


Naozaj zaslúžená chvála patrí vokalistke Dalile, ktorá dodala produkcii nesmierne grády. Chalani z Liptova pri tomto singli trochu „spomalili“, čo sa týka prevedenia vhodného na poriadne rozpálenie nejednej párty. Singel však dokonale pohladí naše zmysly pri takom tom všednom počúvaní, teda leto je pred nami a pri poriadnej horúčave, „Let It Shine“ určite osvieži.

„Let It Shine“ nekončí len pri vypekaní a počúvaní. Čo sa týka samotnej skladby, producentom sa zdá byť zvlášť rozporuplná a preto sa túto protikladnosť rozhodli obohatiť a umocniť aj vizuálnou časťou. Videoklip sa však chystajú predstaviť až v lete tohto roku.

Zdroj: D&L Records