Svetlanna v novom klipe odhalila svoju skrytú tvár.

Speváčka Svetlanna je na slovenskej hudobnej scéne pomerne krátko, ale aj za tak krátky čas, sa jej podarilo na seba nejedenkrát upozorniť. Bývala majsterka Slovenska v karate teraz prichádza s novým videoklipom ku skladbe Motýľ.

Mladá speváčka pred nedávnom totálne zmenila svoj imidž. Z rebelky sa stala zvodná dáma, ktorá zanechala prácu čašníčky a plne sa začala venovať iba hudbe. Jej aktuálny singel sa volá Motýl a Svetlanna k nemu stihla nakrútiť už aj videoklip.

„Motýľ je určitou spoveďou mojej prežitej platonickej lásky. V období, kedy som napísala túto pieseň, som sa denno-denne stretávala s osobou, o ktorej som mohla len snívať. S osobou pre mňa dokonalou. Krásny motýľ, ktorého vidíte ako poletuje z kvetu na kvet a keď už máte pocit, že je na dosah, zrazu odletí. A presne o tom je môj nový song,“ prezradila Svetlanna.

Videoklip sa nakrúcal na niekoľko etáp s dvojtýždňovým časovým odstupom, počas ktorého sa niektoré zábery hneď graficky upravovali. Časť klipu sa natočila v Gallérii Cvernovka a časť v ateliéri fotografa Romana Skybu, v ktorom sa dotočili všetky spievané pasáže. O  finálnu podobu videoklipu sa postaral vyhľadávaný režisér hudobných klipov Jozef Koháry, ktorý spoločne s Julom Šimlovičom napísal aj scenár.

„Svetlanna bola od začiatku natáčania klipu nadšená a plná energie. O to ľahšie sa aj nám pracovalo. Pri scénkach, kde mala pôsobiť vážne a zamyslene, sme museli trochu dbať na to, aby na pľaci nebolo až príliš veselo. Spoluprácu s ňou hodnotím veľmi pozitívne a hlavne v nej vidím ešte veľký potenciál, nakoľko Svetlanna ide do všetkého naplno, má pevnú vôľu a popritom si nechá aj poradiť,“ teší sa zo spolupráce so Svetlannou režisér Jozef Koháry.

Svetlanna 2 by Maria Svarbova (Aria BarĘ)

Vo svojom novom videoklipe sa speváčka predstaví v troch rôznych, na mieru ušitých originálnych outfitoch, ktoré špeciálne pre Svetlannu zhotovila módna návrhárka Monika Vontszemuová. O make-up a styling sa postarala Veronika Vargová s Vierkou Karabínošovou a  Svetlannin dnes už dvorný vizážista Boris Bordács.

„Keďže som sa dlhé roky venovala aktívne karate, tak som nemala nutkanie či nejaký ten vzor, ktorý by som potajme maľovaním sa kopírovala. Nikdy v živote by som si nepomyslela, že i ja sa stanem obeťou make-upu. No priznám sa, že je to pre mňa celkom príjemná zmena. Hlavne za to vďačím Borisovi, ktorý mi ukázal a snaží sa ma naučiť, že na skrášlenie netreba tony make-upu. Boris je nielen skvelý vizážista, no i úžasný človek s veľkým srdcom. Mám pocit, že od prvého nášho stretnutia sme si sadli a stále ladíme na jednej vlne,“ neskrýva emócie Svetlanna.

Svetlanna 1 by Maria Svarbova (Aria BarĘ)

Okrem novinky Motýľ má Svetlanna na svojom konte aj singel L.E.N. Obe tieto skladby produkoval Marek Rakovický z Lavagance a sú prvými ochutnávkami z jej pripravovaného debutového albumu. Ten by mal vyjsť ku koncu tohto roka vo vydavateľstve Universal Music.

www.facebook.com/svetlannaband

Zdroj: Universal Music s.r.o.
Foto: Mária Švarbová alias Aria Baró